Μητσοτάκης στη Βουλή: Οι εξελίξεις στον ΔΟΛ έριξαν και το τελευταίο φύλλο συκής της κυβέρνησης (BINTEO)

12:37 18/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Οι χθεσινές εξελίξεις στον ΔΟΛ έριξαν και το τελευταίο φύλλο συκής αυτής της κυβέρνησης, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής, στην προ ημερησίας συζήτηση για το αγροτικό.

Συνεχίζοντας είπε: «Ανεβήκατε στις εξουσία παρουσιάζοντας τους εαυτούς σας ως αδιάφθορους που θα άλλαζαν το μιντιακό κατεστημένο. Επιχειρήσετε τον έλεγχο των ΜΜΕ

όταν πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια. Σήμερα το κάνετε με τους εκδότες. Πρώτα τους καταγγείλατε, στη συνέχεια κ. Τσίπρα τους συναντούσατε στα κρυφά […] Τους εκβιάζετε χρησιμοποιώντας τις δικαστικές τους εκκρεμότητες. Χρησιμοποιείτε τις δικαστικές τους εκκρεμότητες για να πάρετε τον έλεγχο του ΔΟΛ, βάζοντας τοποτηρητή τον κ. Μουλόπουλο. […] Αυτόν τον άνθρωπο είχατε το θράσος να τον υποδείξετε για αντιπρόεδρο του ΕΣΡ αυτή είναι η αντίληψή σας για τις ανεξάρτητες αρχές».

«Η κυβέρνησή σας δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό. Είστε επικίνδυνοι για τη δημοκρατική ομαλότητα. Είστε το καθεστώς που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για το πώς θα κρατηθεί στην εξουσία. Ο πλουραλισμός η δημοκρατία η πολυφωνία είναι ισχυρότερες από σας. Τα σχέδιά σας θα καταρρεύσουν πολύ σύντομα»».

«Συμπληρώνονται δύο χρόνια από την άνοδο Τσίπρα στην εξουσία. Αναρωτιέμαι αν έχετε οποιαδήποτε επικοινωνία με τη χώρα. Αν η Ελλάδα σήμερα συνεχίσει σε αυτόν τον καταστροφικό δρόμο, θα παραμείνει εξαρτώμενη από πιστωτές και εταίρους» είπε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχει εγκλωβίσει τη χώρα σε ένα τραγικό δίλημμα: «Το τραγικό δίλημμα στο οποίο μας έχετε εγκλωβίσει: 4ο μνημόνιο ή επαναφορά του σεναρίου Grexit«.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές: «Το αίτημα για εκλογές είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η χώρα δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Η χώρα έχει ανάγκη επιστροφής στην κανονικότητα. Εμείς γνωρίζουμε πώς να φέρουμε επενδύσεις και δουλειές. Το 2015 το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε τον μονόδρομο των ριζικών μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος. »

Keywords
Τυχαία Θέματα