In Touch Weekly: Xωρίζουν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί!

16:05 25/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Xωρίζουν Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, που για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αποτελούν τον ορισμό του τέλειου ζευγαριού;

Την είδηση δημοσιεύει πρωτοσέλιδα το περιοδικό In Touch Weekly, γράφοντας ότι μετά δέκα χρόνια σχέσης είναι κουρασμένοι πολύ και οι δυο. Λατρεύουν τα έξι παιδιά τους, αλλά αυτό δεν αρκεί για να τους κρατήσει μαζί.

Αλήθεια ή κουτσομπολιό;

Το περιοδικό ισχυρίζεται ότι η ένταση μεταξύ τους κορυφώθηκε

τον τελευταίο χρόνο μετά τον γάμο τους. Ο χρόνος που πέρασαν μαζί στα γυρίσματα της ταινίας By the sea, την οποία έγραψε και σκηνοθετεί η Αντζελίνα Τζολί (και οι δύο μαζί πρωταγωνιστούν), δεν έκανε καλό, αντιθέτως έφθειρε ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.

Η απόφαση του διαζυγίου, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ελήφθη από τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος δεν αντέχει το γεγονός ότι η Αντζελίνα θέλει να ελέγχει τα πάντα.

«Είναι δυστυχισμένος και θέλει να φύγει από αυτή τη σχέση» αναφέρει η «πηγή» του περιοδικού.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου δεν πρόκειται να γίνει πριν από το τέλος του 2015, καθώς το ζευγάρι έχει μια ταινία να προμοτάρει (το «By the sea», που αναφέρεται στη σχέση ενός ζευγαριού που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα). Μια ταινία, που πάντα όπως αναφέρει η πηγή του InTouch, «είναι η πιο προσωπική της Τζολί, γι” αυτό και παρακάλεσε τον Μπραντ να είναι δίπλα της στη διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας της».

Keywords
Τυχαία Θέματα