ISIS: Επιτεθείτε στη Δύση με… κατσαβίδια

12:49 23/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Πρόσκληση στους «μοναχικούς λύκους» απευθύνει το Ισλαμικό Κράτος προκειμένου να πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον των χωρών της Δύσης.

Σε ένα προπαγανδιστικό βίντεο 19 λεπτών, υπό τον τίτλο «Υπερασπίσου την πατρίδα σου» παρουσιάζονται σκηνές από βομβαρδισμούς ρωσικών και αμερικανικών αεροσκαφών σε συριακές πόλεις, ενώ το βίντεο κάνει κοντινά πλάνα σε νεκρά παιδιά που υποτίθεται τα σκότωσαν οι «άπιστοι».

Κάνει αναδρομή στους «μάρτυρες» του Ισλαμικού Κράτους, όπως ο μακελάρης της Νίκαιας που σκότωσε 85 άτομα με το φορτηγό του και ο Ααρον

Ντράιβερ, ένας λευκός Καναδός βομβιστής, που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στις 10 Αυγούστου, ενώ είχε αφήσει βίντει όπου δήλωνε την πίστη του στην τζιχαντιστική οργάνωση.

Ακολουθεί λίστα με φερόμενους στόχους επιθέσεων, όπως ο Πύργος του Άιφελ, ο πύργος της Πίζας και το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.

Στο βίντεο καλούνται όλοι οι πιστοί στον ISIS, μοναχικοί λύκοι, να συνεχίσουν τις επιθέσεις εναντίον της Δύσης με κάθε μέσο, τονίζοντας ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν εργαλεία που έχουν σπίτι, κατσαβίδια, σφυριά, σύριγγες, ρόπαλα… Ό,τι διαθέτουν για να προκαλέσουν θανάτους των «άπιστων».

Keywords
Τυχαία Θέματα