H συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέριλ Στριπ: Έπαιζα τη νεκρή για να σταματήσει να με χτυπά

22:17 17/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προχώρησε η Μέριλ Στριπ στη διάρκεια ομιλίας της στην τελετή απονομής βραβείων της Επιτροπής για την Προστασία των Δημοσιογράφων.
Η 68χρονη σταρ του Χόλιγουντ και πολυβραβευμένη ηθοποιός ήρθε να προστεθεί στο γαϊτανάκι των αποκαλύψεων για την κακοποίηση των γυναικών στον χώρο της σόουμπιζ. Μίλησε για δύο περιστατικά και μάλιστα στο ένα ήταν παρούσα και η Σερ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στη μία περίπτωση «το έπαιζα νεκρή για να σταματήσει να με χτυπά».

Στη

συνέχεια η 68χρονη ηθοποιός περιέγραψε ένα περιστατικό όπου η ίδια ήταν παρούσα όταν κάποιος επιτέθηκε σε άλλο άτομο.»Ήμουν παρούσα όταν κάποιος κακοποιούσε έναν άλο. Άρχισα να τον κυνηγάω. Ρωτήστε και τη Σερ που ήταν παρούσα» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης πως τα δύο περιστατικά την άλλαξαν ριζικά σαν άνθρωπο.

Η Μέριλ Στριπ εξήρε τις δημοσιογράφους για την γενναιότητά τους στην επιτροπή προστασίας Δημοσιογράφων, λέγοντας πως η ίδια δεν ήξερε κάτι περί πραγματικού τρόμου.

Τον περασμένο μήνα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη βία στον χώρο της σόουμπιζ με αφορμή το ξέσπασμα του σκανδάλου του μεγαλοπαραγωγού Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

The post H συγκλονιστική αποκάλυψη της Μέριλ Στριπ: Έπαιζα τη νεκρή για να σταματήσει να με χτυπά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα