H συγκλονιστική ανακοίνωση της Τζούλια Λ. Ντρέιφους:1 στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκεται με καρκίνο του μαστού. Σήμερα είμαι μια από αυτές

22:21 28/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Με μια ιδιαιτέρως δραματική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter η γνωστή και πολυβραβευμένη ηθοποιός Τζούλια Λ.Ντρέιφους έκανε γνωστό ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Η 56χρονη σταρ έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: «1 στις 8 γυναίκες διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού. Σήμερα, είμαι μια από αυτές; Τα καλά νέα είναι ότι έχω την πιο ένδοξη ομάδα οικογένειας και φίλων που με στηρίζουν και με φροντίζουν. Τα κακά νέα είναι ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο τυχερές, οπότε ας καταπολεμήσουμε όλους τους καρκίνους και ας κάνουμε την καθολική υγειονομική περίθαλψη πραγματικότητα».

Just when you thought… pic.twitter.com/SbtYChwiEj

Julia Louis-Dreyfus (@OfficialJLD) September 28, 2017

To Veep, η σειρά, μια πολιτική σάτιρα, που πρωταγωνιστεί και σαρώνει τα τηλεοπτικά βραβεία θα συνεχιστεί για 7η σεζόν και όπως ανακοίνωσε το HBO η διάγνωση της ηθοποιού δεν επηρεάζει την απόφαση για τη συνέχιση της σειράς για τον τελευταίο κύκλο της και θα προσαρμοστεί όπως ενδεχομένως θα χρειαστεί.

«Η αγάπη μας και η υποστήριξη μας είναι με την Τζούλια και την οικογένια της» ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο σε ανακοίνωσή του και πρόσθεσε «Είμαστε βέβαιοι ότι η Τζούλια θα ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία και αναμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή της στα πλατό των γυρισμάτων για τον τελευταίο κύκλο του Veep«.

Keywords
Τυχαία Θέματα