H Μπέτυ Μπαζιάνα ζήτησε από τους μαθητές να μη βγάλουν τα κινητά τους τηλέφωνα

12:13 6/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, παρέδωσε χθες το πρώτο της μάθημα η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr οι φοιτητές επέδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν το μάθημα ενώ την κ. Μπαζιάνα προσφώνησε η Μαλαματή Λούτα, που δίδασκε τα προηγούμενα χρόνια το μάθημα «Δίκτυα 1″», ζητώντας από τους φοιτητές να επικεντρωθούν στο μάθημα και όχι στο ότι η συνάδελφός της είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα,

ενώ ζήτησε από όλους να μη βγάλουν κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια η ίδια η Περιστέρα Μπαζιάνα, αφού καλησπέρισε τους φοιτητές, ευγενικά ζήτησε από όλους να κλείσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και να τα βάλουν μέσα σε τσάντες ή τσέπες, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να «βγουν» φωτογραφίες.

Απευθυνόμενη στους φοιτητές της η σύντροφος του πρωθυπουργού, σχολίασε και τις φήμες που ήθελαν κάποια ΜΜΕ να προσφέρουν ακόμη και χρήματα σε φοιτητές για μια φωτογραφία της εντός της αίθουσας διδασκαλίας, λέγοντας «Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για το μάθημα με τα Δίκτυα, παρά κάποιοι να βγάλουν χρήματα από αυτό».

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», η κυρία Μπαζιάνα έφθασε στην Κοζάνη μέσω Θεσσαλονίκης, ενώ στη συμπρωτεύουσα την παρέλαβε ένα μαύρο αυτοκίνητο του αεροδρομίου και την οδήγησε κατευθείαν στο πανεπιστήμιο. «Η αστυνομική παρουσία ήταν διακριτική, σχεδόν ανύπαρκτη, και μόλις η σύντροφος του πρωθυπουργού εισήλθε στο πανεπιστήμιο ανέλαβε ο υπεύθυνος του τμήματος (Μηχανικών Δικτύων και Υπολογιστών) Θ. Θεοδουλίδης την ξενάγηση».

Σύμφωνα πάλι με το «Έθνος», ο πρύτανης τη ρώτησε αν χρειάζεται κάτι και εκείνη του απάντησε: «Έχω τα πάντα μαζί μου» και έβγαλε από την τσάντα της ένα laptop, ένα πακέτο σημειώσεων και δύο κινητά τηλέφωνα. Τέλος, ζήτησε να μην αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τους υπόλοιπους συναδέλφους της και παρακάλεσε να μην τη βλέπουν ως τη σύντροφο του πρωθυπουργού, αλλά όπως και τους υπόλοιπους διδάσκοντες σημειώνοντας: «Άλλωστε εγώ και η οικογένειά μου είμαστε σήμερα σε αυτή τη θέση, αύριο θα είμαστε απλοί πολίτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα