H Alfa Romeo επιστρέφει στην F1 και ανανεώνει την 4C

19:15 10/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η επιστροφή της φίρμας στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ θα την ωφελήσει με πολλούς τρόπους και για αυτό ετοιμάζεται να φρεσκάρει την υπέροχη 4C. Ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στην αγορά σήμερα είναι η 4C της Alfa Romeo και η μάρκα θέλει να την ανανεώσει, όχι τόσο σε αισθητικό κομμάτι όσο σε εκείνο του κινητήρα και του στησίματος.

Με την είσοδό της στην F1, η Alfa πρέπει να υποστηρίζει τη νέα

της εικόνα και μέσα από την γκάμα της, για αυτό και προχωράει σε αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Ρομπέρτο Φεντέλι, επικεφαλής του τμήματος μηχανολογίας στην Alfa Romeo και τη Maserati, στο βρετανικό περιοδικό Autocar, η εταιρεία ήδη ετοιμάζει την ανανεωμένη 4C με νέα ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης.

Το σπαρτιάτικο μοντέλο θα έρθει μάλλον και με νέο κινητήρα, που θα αντικαταστήσει τον τετρακύλινδρο τούρμπο 1.750 TBi, με τους 240 ίππους και τα 350 Nm ροπής, όμως για την ώρα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από την Alfa Romeo για το κομμάτι του μοτέρ.

To αυτοκίνητο θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά με αυτόματο σασμάν και ο Φεντέλι φέρνει ως παράδειγμα τη χαρακτηριστική περίπτωση της Ferrari, που ξόδεψε 10 εκατομμύρια Ευρώ για να λανσάρει την California και ως χειροκίνητη και τελικά, πουλήθηκαν δύο μονάδες.

Πηγή: gazzetta.gr

The post H Alfa Romeo επιστρέφει στην F1 και ανανεώνει την 4C appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα