Aυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Times Square: Ένας νεκρός, δεκάδες τραυματίες

19:49 18/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένας νεκρός και τουλάχιστον 19 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός όταν αυτοκίνητο έπσε σε πεζούς στην Times Square, στη Νέα Υόρκη.

What's happening in Times Square?? This car was in the sidewalk and people are on the streets pic.twitter.com/PsepRtfrAr

gb (@gb__) May 18, 2017

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στους πεζούς που στεκόντουσαν στο πεζοδρόμιο. Ο οδηγός συνελήφθη ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί, σύμφωνα με την αστυνομία.
Αξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε με επιφύλαξη πως δεν αποκλείεται να πρόκειται για ατύχημα και πως δεν το αντιμετωπίζουν σαν τρομοκρατική επίθεση.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο πρακτορείο πως τουλάχιστον 10 άνθρωποι δέχονται επί τόπου τις πρώτες βοήθειες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητο πέρασε τα κολωνάκια στη συμβολή της 7ης Λεωφόρου με την 45η οδό, κοντά στο πιο τουριστικό σημείο της πόλης.Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως η κίνηση του οδηγού του φάνηκε «εσκεμμένη».Ενώ άλλος αυτόπτης μάρτυρας που έκανε λόγο για σκηνές χάους και πανικού ανέφερε στο ABC πως ο οδηγός του οχήματος αμέσως μετά την πρόσκρουση στοπεζοδρόμιο βγήκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον συνέλαβαν.

Times Square just went nuts. People screaming and running, the place is swarming with emergency vehicles and cops. People injured. WTF pic.twitter.com/oqQFcr75Uh

Josh Silverman (@Bad_Episode) May 18, 2017

Αξιωματικοί της πυροσβεστικής υποβάλουν τον οδηγό σε έλεγχο αλκοτέστ.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo βρίσκεται επί τόπου και ενημερώνεται από τους αξιωματικούς.

In Times Square getting briefed by the NYPD. pic.twitter.com/xUR4kAPBnZ

— Andrew Cuomo (@NYGovCuomo) May 18, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα