Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

07:59 20/2/2023 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Σφοδρό τροχαίο στην Ρόδο – Απεγκλωβίστηκαν δύο άνδρες, ο ένας χωρίς τις αισθήσεις του

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2023 στην Ρόδο.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, στο 11ο χιλιόμετρο της Ρόδου-Λίνδου, με κατεύθυνση προς το Φαληράκι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο οχήματα τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα να “καρφωθεί” στη διαχωριστική νησίδα, και το άλλο καταλήξει αρκετά μέτρα παρακάτω, στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα

του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, οι οποίοι έδωσαν μάχη για να απεγκλωβίσουν δύο άνδρες από τα οχήματα, τα οποία μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδηρικών. Οι πυροσβέστες έπειτα από αρκετή ώρα και με τη χρήση διασωστικής σειράς, απεγκλώβισαν τους δύο άνδρες και τους παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ.

Ο ένας εκ των δύο παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις του.

Με τη χρήση διασωστικής σειράς, πραγματοποιήθηκε #απεγκλωβισμός ενός τραυματισμένου άνδρα και ενός #χωρίς_αισθήσεις από ΕΙΧ οχήματα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στην Εθ. Οδό Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του οικισμού Βρυσιά Ρόδου. Επιχείρησαν 6 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 19, 2023

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του σοβαρού αυτού τροχαίο ατυχήματος, θα διενεργήσει κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου, στελέχη του οποίου κατέγραψαν όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες από το σημείο.

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή – Ένας εγκαυματίας

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Τσιμισκή στην Αγία Παρασκευή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι άνδρες, οι οποίοι έσβησαν άμεσα την φωτιά προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις. Με ελαφρά εγκαύματα μετεφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ένοικος του διαμερίσματος που προσπάθησε να σβήσει τις φλόγες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η φωτιά που προκάλεσε υλικές ζημιές, φέρεται να προκλήθηκε από ηλεκτρική κουβέρτα.

Ολοκληρώθηκε κατάσβεση #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Τσιμισκή στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 19, 2023

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σε αρτοζαχαροπλαστείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Ληστεία με την απειλή μαχαιριού σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2023 σε αρτοζαχαροπλαστείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισήλθαν στο κατάστημα, στην συμβολή των οδών Πέτρου Συνδίκα και Κρήτης, στις 21.40 και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν 100 ευρώ από το ταμείο.

Στην συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο άμεσα έφτασε η ΕΛ.ΑΣ. και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι δράστες.

Ελληνικό: Έκαναν delivery ναρκωτικών στα Νότια Προάστια – Πώς συνελήφθησαν

Χειροπέδες σε δύο άνδρες, οι οποίοι φέρεται να έκαναν ντελίβερι ναρκωτικών στα νότια προάστια της Αθήνας, πέρασε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο 24χρονους που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.), στο Ελληνικό,  για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής εντόπισαν τους δύο άνδρες να επιβαίνουν σε μηχανή και σε έλεγχο που έγινε, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 5 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη βάρους 40,4 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού, ενώ κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και η μοτοσυκλέτα και τρία κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 κιλό και 302 γραμμάρια κάνναβης,14 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,6 γραμμάρια κοκαΐνης,2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,αεροβόλο πιστόλι,αναδιπλούμενο μαχαίρι και690 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται ανήκουν σε κύκλωμα που διοχετεύει ναρκωτικά στα νότια προάστια. Είναι ενδεικτικό ότι μετά τη σύλληψή τους, στο σπίτι όπου διαμένει ο ένας εκ των δύο ανδρών, παρατηρήθηκαν ύποπτες κινήσεις και εκτιμάται ότι πιθανότατα συνεργοί τους να ήθελαν να εξαφανίσουν ναρκωτικά, τα οποία τελικά εντοπίστηκαν κατά την έφοδο των αστυνομικών αρχών.

Κύκλωμα σωματεμπορίας: «Ήταν αποφασισμένοι ακόμη και να σκοτώσουν» – Αποκαλυπτικές συνομιλίες των μελών της σπείρας

Αποφασισμένα ακόμα και να σκοτώσουν για να μην αποκαλυφθεί η δράση τους, εμφανίζονταν τα φερόμενα ως μέλη του μεγάλου κυκλώματος σωματεμπορίας, που εξάρθρωσαν οι Αρχές.

Κατά την τετράμηνη έρευνά τους τα στελέχη του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων, τους άκουσαν να λένε στο τηλέφωνο, για μια εκ των γυναικών, την οποία έβριζαν χυδαία: «Μας έπρηξε τα… Αυτή πρέπει να την σκοτώναμε τελείως, να τη ρίχναμε στην Βαρυμπόμπη».

Η πρώτη καταγγελία έγινε στον πανευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης, το 112, από μία γυναίκα, θύμα του κυκλώματος. Όμως, κάποιος την άκουσε και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, όπου κρατούσαν φυλακισμένες τις γυναίκες, και εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε τον 37χρονο “εγκέφαλο” της οργάνωσης. Μέσα σε λίγα λεπτά η γυναίκα απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο. Έτσι, όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο δεν εντόπισαν την γυναίκα, και ως εκ τούτου δεν κατάφεραν να διαπιστώσουν αν η καταγγελία ήταν αληθής. Τα μέλη του κυκλώματος μετέφεραν την γυναίκα πίσω στην Κολομβία, καθώς θεωρήθηκε επικίνδυνη. Δεν μπορούσαν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο να αποκαλύψει κάποια στιγμή τη δράση τους

Από εκείνη την ημέρα, τα μέλη του κυκλώματος ήταν πολύ προσεκτικά. Σε διαλόγους που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ανέφεραν, μεταξύ ύβρεων και άλλων χαρακτηρισμών:

Καλών: Είναι ένας εκεί απέναντι, εκεί έξω από το στριπτιτζάδικο, με ένα μπουφάν μαύρο – κίτρινο, φωσφοριζέ λίγο. Εκεί πέρα στο στριπτιτζάδικο, στο ξενοδοχείο, εκεί που είναι τα παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα.
Καλούμενος: Δεν είναι κανένας.
Καλών: Απέναντι από το στριπτιτζάδικο είναι, απ’ έξω.
Καλούμενος: Δεν είναι κανένας εδώ ρε.
Καλών: Α έχει φύγει; Ήταν ένας εκεί πριν καθόταν και κοίταζε.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος χρησιμοποιούσε ως “βιτρίνα” τη νόμιμη κατασκευαστική εταιρεία, της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Μέσα στα γραφεία της είχε στήσει το τηλεφωνικό κέντρο για τα ραντεβού. Από το call center ενημερωνόταν τακτικά είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης, για όλες τις πτυχές της παράνομης δραστηριότητας και παρενέβαινε όποτε αυτό απαιτείτο για την επίλυση τυχόν ζητημάτων.

Οι αρχές της Κολομβίας και των Ηνωμένων Πολιτειών έπαιξαν κομβικό ρόλο στην εξάρθρωση τού κυκλώματος και μάλιστα εκπρόσωποί τους ήρθαν στην Αθήνα.

Κολωνός: Καλείται να καταθέσει γνωστός πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου για την υπόθεση της 12χρονης

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Τη Δευτέρα 19/2 αναμένεται να πάει στον ανακριτή για να δώσει κατάθεση ένας πρώην γνωστός διαιτητής του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR.

Οι αρχές πλέον έχουν καταλήξει στην ταυτοποίηση έξι νέων προσώπων.  Αναμένονται είτε νέα εντάλματα σύλληψης, είτε η ανακρίτρια να τους στείλει κλήσεις προκειμένου να προσέλθουν μόνα τους για να καταθέσουν.

Το πρωί της Δευτέρας, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, θα περάσει, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις, ένας 60χρονος, παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών.

Είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, με πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες. Σύμφωνα με το STAR, διατηρεί και έναν επαγγελματικό χώρο στον Κολωνό πολύ κοντά στο κατάστημα που είχε ο Ηλίας Μίχος.

Σε αυτόν τον χώρο μάλιστα η 12χρονη ισχυρίστηκε στην τελευταία της κατάθεση ότι την είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος θεωρείται ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και την 12χρονη, ήξερε ότι αντιμετωπίζαν οικονομικά προβλήματα και το μόνο που έκανε, όπως φέρεται να έχει ισχυριστεί, ήταν να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη, ως χαρτζιλίκι, για να πάρει παγωτό.

Τροχαίο στα Χανιά: «Αποκόπηκε ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Τι λέει στο enikos.gr o πατέραs του 20χρονου

Συγκλονίζει ο ιερέας πατέρας του άτυχου στρατιώτη Τάσου Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για άγνωστο λόγο προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε ευκάλυπτο κοντά στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού, στο Αρώνι Ακρωτηρίου στα Χανιά.

“Ήταν ένα υπάκουο κι ευαίσθητο παιδί που νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο”, λέει στις σπαρακτικές του δηλώσεις στο enikos.gr ο πατέρας του άτυχου νεαρού που ήταν καταδρομέας στην στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών και είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο το μοιραίο βράδυ.

“Ήταν ένα ξεχωριστό παιδί”

“Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός που νοιαζόταν για τους φίλους του”, συνεχίζει ο πατέρας του ο οποίος αποκάλυψε στο enikos.gr ότι προτού συμβεί το τροχαίο, ο 20χρονος είχε φροντίσει να γυρίσει στο σπίτι σώο φίλο του που ήταν μεθυσμένος.

“Περήφανος” δηλώνει για τον γιο του ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ξεκουκουλωτάκης , ενώ συνεχίζει λέγοντας πως “ήταν ένα παιδί που ξεχώριζε αλλά δυστυχώς ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει κοντά του”.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή στην οικογένεια από την Τροχαία.

“Με δάκρυα στα μάτια διαπιστώσαμε το θάνατο του παιδιού”, λέει με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας. “Το παιδί αυτό ήταν προέκταση μας, εκείνη τη στιγμή αποκόπηκε ένα κομμάτι του εαυτού μου”.

Η κηδεία του 20χρονου θα γίνει την Τρίτη στις 15:00 το απόγευμα.

Ηράκλειο: Θρίλερ με εξαφάνιση 44χρονου – Εκδόθηκε Missing Alert

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Κρήτης έπειτα από την εξαφάνιση του 44χρονου Νικόλαου Αεράκη από το Γάζι στο Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από την περασμένη Πέμπτη.

Η αγωνία των συγγενών του αυξάνεται κατακόρυφα ώρα με την ώρα, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας, του λιμενικού, της ΕΜΑΚ αλλά και εθελοντικών ομάδων για τον εντοπισμό του έχουν αποδειχθεί άκαρπες.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, ο 44χρονος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα την περασμένη Πέμπτη. Αμέσως μετά το τροχαίο πήγε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό και αναχώρησε. Ωστόσο ο ίδιος συνέχιζε να μην είναι καλά, μάλιστα όπως αναφέρουν δικοί του άνθρωποι βρισκόταν σε σύγχυση με αποτέλεσμα να επισκεφτεί ξανά το νοσοκομείο, αυτή τη φορά το ΠΑΓΝΗ, λόγω αλλαγής της εφημερίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν τον κράτησαν στο νοσοκομείο λέγοντας του ότι «βρισκόταν σε κρίση πανικού εξαιτίας του τροχαίου» .

Το ίδιο βράδυ της Πέμπτης, ο 44χρονος συνέχιζε να μην αισθάνεται καλά, η μητέρα του θέλοντας να τον βοηθήσει τον παρότρυνε να πάνε μαζί σε γιατρό να τον εξετάσει. Ωστόσο ο ίδιος έφυγε ξαφνικά από το σπίτι μόνος, χωρίς να πει που θα πάει και έκτοτε αγνοείται. Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, ο 44χρονος δεν έχει βρεθεί ποτέ στο παρελθόν σε παρόμοια κατάσταση.

Η αστυνομία και η οικογένεια επικοινώνησαν με όλους τους φίλους και τους γνωστούς του 44χρονου μήπως υπάρχει κάποιο δεδομένο που να μαρτυρά την παρουσία του ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει δει, μιλήσει ή έχει ακούσει κάτι για τον 44χρονο που αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης.

Εκδόθηκε Missing Alert

Εχθές, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, εκδόθηκε και Missing Αlert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 44χρονου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 16.02.2023 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γαζίου Κρήτης, ο Νικόλαος Αεράκης, ηλικίας 44 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ενήλικα στις 19.02.2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Eθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Λέκκας: «Δεν θα μάθουμε ποτέ τον ακριβή αριθμό των θυμάτων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία»

«Μάλλον πάμε προς ένα αρνητικό σενάριο που είναι οι 100.000 νεκροί από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία» δήλωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σημειώνοντας παράλληλα πως υπάρχει φόβος για μετασεισμoύς ακόμα και 7 Ρίχτερ στην περιοχή. Επίσης σημείωσε ότι δεν θα γίνει ποτέ γνωστός ο ακριβής αριθμός των θυμάτων από τον σεισμό.

«Τρεις μέρες μετά τον σεισμό και μετά τις διασωστικές ενέργειες αποστολή μας ήταν να δούμε την έκταση και την ένταση της καταστροφής. Με έναν πρώτο υπολογισμό διαπιστώσαμε ότι 250.000 κτίρια από τη Λατάκια της Συρία ως τη Μαλάτεια της Τουρκίας έχουν καταστραφεί και με απλές αναγωγές, εκφράσαμε την άποψη ότι την τρίτη μέρα τα θύματα του σεισμού θα ξεπεράσουν τις 50.000» ανέφερε ο κ. Λέκκας.

Και συνέχισε: «η αντίληψη αυτή επιβεβαιώνεται, αλλά πάμε προς ένα αρνητικό σενάριο που είναι οι 100.000 νεκροί. Βέβαια ποτέ δεν θα μάθουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων μέσα από αυτή την καταστροφή. Δεν θα υπάρχουν κάποιοι να αναζητήσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Είναι μια τεράστια περιοχή η οποία έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Για ένα χρόνο θα έχουμε ισχυρή μετασεισμική ακολουθία. Και πιθανότατα να έχουμε μετασεισμούς της τάξεως των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ».

Οι σεισμοί σε Ιόνιο και Κρήτη δεν συνδέονται με την Τουρκία

Σχετικά με τις δονήσεις των 4,6 Ρίχτερ το Σάββατο στο Ιόνιο και 4,7 Ρίχτερ στην Κρήτη, ο κ. Λέκκας ήταν καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι δεν συνδέονται με τον φονικό σεισμούς στην Τουρκία. «Στους σεισμούς αυτούς δεν έπρεπε καν να αναφερόμαστε, ανήκουν στη συνήθη σεισμικότητα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ούτε συνδέονται με τον μεγάλο σεισμό στην Τουρκία, ούτε έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Επειδή προηγήθηκαν τα τραγικά γεγονότα στην Τουρκία, αυτοί οι σεισμοί προκαλούν κάποιο μικρό ενδιαφέρον που πραγματικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ

Keywords
ειδήσεις, renault clio, εκαβ, february, ΕΡΤ, θεσσαλονικη, κρητη, delivery, αθηνα, δραση, Βαρυμπόμπη, ΑΝΤ1, εταιρεία, star, νέα, παγωτο, χανια, enikos, σταυροι, κηδεία, ηρακλειο, εμακ, παγνη, γκρι, renault, σεισμος, οασπ, alpha, κινηση στους δρομους, τελη κυκλοφοριας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, eurobank alpha, alpha eurobank, σεισμος κρητη, συλληψεις, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, φωτια, Ημέρα του παιδιού, αλλαγη ωρας 2013, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, αστυνομικο τμημα, ξανα, enikos.gr, μπουφαν, αδεια, αθλητικα, αθλητικα παπουτσια, αστυνομια, αυτοκινητα, αυτοκινητο, γυναικα, εκαβ, θριλερ, ιονιο, ιχνη, κινητα, κινητα τηλεφωνα, μητερα, ναρκωτικα, πυροσβεστικο σωμα, σεισμοι, τηλεφωνο, υψος, ωρα, alpha, star, αγια παρασκευη, αγωνια, ανησυχητικο, ανθρωπος, ασθενοφορα, ασημι, ατυχημα, βενιζελειο, βραδυ, βρισκεται, γαζι, γεγονοτα, γινει, γιατροι, γκρι, γραφεια, δακρυα, δεδομενο, δευτερα, δυστυχως, δηλωσεις, δωσει, εγινε, ευρω, υπαρχει, εμακ, ενημερωση, εξελιξη, εξι, επρεπε, ερευνα, ερευνες, εταιρεία, ετων, εφυγε, ζυγαριες, ζωη, κηδεία, ιδια, ιδιο, υποθεση, θεος, κριση πανικου, κτιρια, λαδι, λογο, μαυρο, μαζα, μαλλια, ματια, μοιρα, μικρο, μονα, ξενοδοχειο, ξημερωματα, οικογενεια, ουσιες, οχηματα, παγνη, παιδι, παμε, παπουτσια, πεμπτη, πνοη, προβληματα, πρωι, ραντεβου, ρολο, σαββατο, σεναριο, συνεχεια, σειρα, συλληψη, συρια, σωμα, σπιτι, σπιτια, τμημα, τουρκια, τρια, τριτη, τροχαια, ισογειο, φυγη, φοβος, φωσφοριζε, φωνη, φορα, χαμογελο, αγνωστο, delivery, εγκεφαλος, february, ιδιαιτερο, κομματι, κυριακη, λεκκας, νεκροι, νοσοκομειο, πληροφοριες, renault, renault clio, ριχτερ, ροδο
Τυχαία Θέματα