Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

04:53 14/2/2023 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Τραγωδία στη Σαλαμίνα: 59χρονος πέθανε εν ώρα εργασίας στα Ναυπηγεία

Ενημερώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας, για λιποθυμικό επεισόδιο 59χρονου εργαζόμενου σε συνεργείο επισκευής πλοίων, σε εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Σαλαμίνας.

Στον ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το

Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σπάτα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για την συμπλοκή με δύο τραυματίες σε εμπορικό κέντρο

Ένας 15χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς για την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, που συνέβη σε εμπορικό κέντρο στα Σπάτα, το απόγευμα της Κυριακής. Σημειώνεται ότι δύο ανήλικοι τραυματίστηκαν στο πρόσωπο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εντόπισαν 10 ανήλικους στην Παλλήνη και τους οδήγησαν Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδος, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή δύο εξ αυτών στους τραυματισμούς των δύο ανηλίκων.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 12-2-2023 στα Σπάτα, από αστυνομικούς Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 2 ανήλικοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, κατηγορούμενοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-2-2023, σε χώρο εμπορικού κέντρου στα Σπάτα, ομάδα αποτελούμενη από 10 ανηλίκους κινήθηκαν απειλητικά προς έτερη ομάδα αποτελούμενη από 11 ανηλίκους που βρισκόταν εντός αυτού.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα από την επιτιθέμενη ομάδα τραυμάτισαν 2 ανηλίκους της έτερης ομάδας στο πρόσωπο με χρήση σωματικής βίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην περιοχή της Παλλήνης 10 ανήλικους, τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων- Αρτέμιδος, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή δύο εξ αυτών στους προαναφερθέντες τραυματισμούς και συνελήφθησαν. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι υπόλοιποι ανήλικοι παρελήφθησαν από τους κηδεμόνες τους».

Βοιωτία: Σεισμός 3,8 ρίχτερ στη Θήβα

Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Θήβα.

Σύμφωνα με τo Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 7,2χλμ.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 8χλμ. Νότια νοτιοανατολικά της Θήβας

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Ανθρώπινα οστά μέσα σε αυτοκίνητο που εντοπίστηκε βυθισμένο στο λιμάνι

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Κέρκυρα. Μέσα σε αυτοκίνητο που εντοπίστηκε βυθισμένο στο λιμάνι, υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε ανθρώπινα οστά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα βρισκόταν στον πυθμένα της θάλασσας εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Η αποκάλυψη, η ανέλκυση και τα ευρήματα

Σύμφωνα με το corfutvnews, όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Δευτέρας το πλήρωμα του πλοίου «Άγιος Σπυρίδων» παρατήρησε ότι σε απόσταση 25 μέτρων από τον προβλήτα ήταν βυθισμένο ένα αυτοκίνητο.

Άμεσα τα μέλη του πληρώματος ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στο σημείο έσπευσε ο δύτης Σπύρος Κάντας, ο οποίος  επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπήρχε αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Το αμάξι ανασύρθηκε με μπαλόνια ανέλκυσης και με την βοήθεια γερανού και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα των ανδρών του Λιμεναρχείου.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο ανθρώπινα οστά. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ένα βρισκόταν στο καπό του αμαξιού και το άλλο στη θέση του οδηγού.

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Εγκληματολογικού και ο Ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να πραγματοποιήσουν αυτοψία, ώστε να πέσει φως σε αυτή την μυστηριώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, στην περιοχή έχουν μεταβεί και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι αναμένεται να κόψουν με τροχό ένα τμήμα του αυτοκινήτου, ώστε να εντοπίσουν τον αριθμό πλαισίου, καθώς το όχημα δεν φέρει πινακίδες.

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Σε άνδρα ανήκουν τα οστά που εντοπίστηκαν στο βυθισμένο αυτοκίνητο

Σε άνδρα ανήκουν τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν μέσα σε βυθισμένο αυτοκίνητο, το οποίο ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας. Μέσα στο όχημα βρέθηκε και ένα ζευγάρι παπουτσιών νούμερο 44.

Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Τα δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44, βρέθηκαν κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια.

Η πυροσβεστική συνδράμει στο έργο συγκέντρωσης πληροφοριών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς οι πινακίδες δεν υπάρχουν, και με ειδικό κόφτη προσπαθεί να βγάλει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος προκειμένου να εντοπισθεί ο ιδιοκτήτης του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αυτοκίνητο A33 της Alfa Romeo, χρώματος μαύρου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα βρισκόταν στον πυθμένα της θάλασσας εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν, σύμφωνα με το corfutvnew, το πλήρωμα του πλοίου «Άγιος Σπυρίδων» παρατήρησε ότι σε απόσταση 25 μέτρων από τον προβλήτα ήταν βυθισμένο ένα αυτοκίνητο. Άμεσα τα μέλη του πληρώματος ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στο σημείο έσπευσε ο δύτης Σπύρος Κάντας, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπήρχε αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Το αμάξι ανασύρθηκε με μπαλόνια ανέλκυσης και με την βοήθεια γερανού και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα των ανδρών του Λιμεναρχείου. Στο όχημα εντοπίστηκαν δύο ανθρώπινα οστά. Το ένα στο καπό του αμαξιού και το άλλο στη θέση του οδηγού.

Πετρούπολη: Επιβεβαιώνει τον βιασμό της 28χρονης ο ιατροδικαστής – Τι ανέφερε στην συμπληρωματική κατάθεσή της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού μίας 28χρονης σε μπαρ στην Πετρούπολη, από δύο ένοπλους άνδρες.

Υπενθυμίζεται πως η 28χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 4:50 τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/2) έπεσε θύμα βιασμού από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι την πλησίασαν την ώρα που βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης (κλαμπ) και με την απειλή όπλου την πήγαν στις τουαλέτες όπου την βίασαν.

Η γυναίκα έδωσε σήμερα συμπληρωματική κατάθεση στις Αρχές, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι έχει βιαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η 28χρονη, στην συμπληρωματική κατάθεση, ανέφερε πως κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα της τουαλέτας (σ.σ. όπου έγινε ο βιασμός) και κάποιοι θαμώνες του κλαμπ είδαν ότι οι δύο άνδρες την βίαζαν.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, θα πραγματοποιήσουν έρευνα στο νυχτερινό κέντρο, θα μιλήσουν με εργαζόμενους και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν θαμώνες που διασκέδαζαν εκείνο το βράδυ στο κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα συλλέξουν και βίντεο τα οποία μπορεί να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Τραγωδία στην Σύρο: Πέθανε 28χρονος ποδοσφαιριστής

Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Σύρου από τον ξαφνικό θάνατο 28χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24 ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο της Σύρου, έχοντας ενημερώσει ότι δεν αισθανόταν καλά, με δυσφορία και πόνους στην καρδιά. Τραγική ειρωνεία ήταν ότι μόλις έφτασε στα επείγοντα κατέληξε, παρόλο που Ιατροί και διασώστες έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος ήταν αθλητής ποδοσφαίρου της ομάδας του Α.Ο. Πάγου και τον τελευταίο καιρό αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, ενώ είχε απευθυνθεί σε Ιατρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα