Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

04:58 23/12/2022 - Πηγή: Enikos

Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μεζεδοπωλείο στην Τούμπα – Στο νοσοκομείο ένας εργαζόμενος

Φωτιά ξέσπασε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι πελάτες του καταστήματος το εγκατέλειψαν άμεσα και δεν κινδύνευσε κανείς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας και αμέσως ήχησε η πυρασφάλεια. Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά

οχήματα με 5 πυροσβέστες. Η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο, το μεζεδοπωλείο γέμισε με καπνούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, από τη φωτιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα ο μάγειρας της επιχείρησης και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.



Λάρισα: Συνελήφθη ο δράστης της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, στις 21-12-2022 το απόγευμα στη Λάρισα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή μεγάλου μαχαιριού ανάγκασε τον υπάλληλο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Ακολούθως, επιβιβάστηκε στο όχημα και διέφυγε.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ενα μαχαίρι.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 13 γραμμαρίων, ενώ επιπλέον, σε υπόστεγο κοντά στο όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στην εν λόγω ληστεία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει πρόσφατα την αστυνομία για άλλες περιπτώσεις ληστείας που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Σοβαρό τροχαίο έξω από την Λάρισα: Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του – Συναγερμός στο ΕΚΑΒ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου, λίγο έξω από την Λάρισα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας onlarissa.gr, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ, ένα αυτοκίνητο μάρκας «Alfa Romeo» στο οποίο επέβαινε, ένας 40χρονος άνδρας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη λίγο έξω από τη Γιάννουλη, στο δρόμο προς Τύρναβο, πέφτοντας σε χαντάκι.

Ευτυχώς, ο 40χρονος οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως δε χρειάστηκε να επέμβει.

Πευκάκια: Νεκρή η γυναίκα που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Μια 60χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από πτώση που είχε στις γραμμές του τρένου στο Πευκάκια του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. η γυναίκα μετά την πτώση της παρασύρθηκε από τον συρμό του τρένου.

Στο σημείο επιχείρησαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 9 πυροσβέστες που την απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς λίγη ώρα μετά η 60χρονη κατέληξε. Λόγω του ατυχήματος υπήρξε και διακοπή των δρομολογίων του ΗΣΑΠ για αρκετή ώρα.

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού – Κλειστή η λεωφόρος στο ρεύμα προς Αθήνα

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος του Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και εμπλέκονται δύο οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι οποίες απεγκλώβισαν ένα άτομο. Λίγη ώρα μετά το τροχαίο η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα είχε διακοπεί, προκειμένου τα συνεργεία να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Πλέον, σύμφωνα με νέες πληροφορίες η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και αναγνώστες του enikos.gr, οι οποίοι μας έστειλαν φωτογραφίες από το περιστατικό.

Δείτε τις φωνογραφίες

Πτώση γυναίκας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στα «Πευκάκια» – Ακινητοποιημένοι οι συρμοί

Συναγερμός στον σταθμό «Πευκάκια» του ΗΣΑΠ καθώς το βράδυ της Πέμπτης μία γυναίκα έπεσε στις γραμμές.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΣΤΑ.ΣΥ., η συγκοινωνία διεξαγόταν από «Πειραιά» μέχρι «Άνω Πατήσια» και «Ειρήνη» μέχρι την «Κηφισιά», ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η κυκλοφορία των συρμών αποκαταστάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 60χρονη γυναίκα, που έπεσε περίπου 200 μέτρα μακριά από τον σταθμό, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Η γυναίκα φέρεται να πετάχτηκε μέσα από θάμνους ενώ το τρένο ήταν εν κινήσει με πορεία από Πευκάκια προς Νέα Ιωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα