Ο Γκάρι Λίνεκερ «νίκησε»: Επιστρέφει στο BBC – Τι δήλωσε εκπρόσωπος του Ρίσι Σούνακ

16:20 13/3/2023 - Πηγή: Enikos

Οι διαμαρτυρίες έπιασαν τόπο και ο Γκάρι Λίνεκερ επιστρέφει στο BBC, από το οποίο είχε απολυθεί λόγω της κριτικής του για την πολιτική ασύλου της Βρετανικής κυβέρνησης.

Η διοίκηση του BBC ανακοίνωσε σήμερα πως ο 62χρονος πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας, επιστρέφει στη θέση του ως σχολιαστής του τηλεοπτικού σταθμού των αγώνων της Premier League. «Ο

Γκάρι είναι σημαντικό στοιχείο της αξιοπιστίας του BBC και από το επόμενο σαββατοκύριακο επιστρέφει στο πόστο του», δήλωσε σχετικά ο γενικός διευθυντής του ειδησεογραφικού οργανισμού, Τιμ Ντέιβι.

Ο Λίνεκερ δήλωσε μέσω ανάρτησής του στο Twitter: «Μετά από μερικές σουρεαλιστικές μέρες, είμαι χαρούμενος που βρήκαμε έναν τρόπο να το αντιμετωπίσουμε». Και πρόσθεσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την απίστευτη υποστήριξη, ιδιαίτερα τους συναδέλφους μου στο BBC Sport, για την αξιοσημείωτη επίδειξη αλληλεγγύης. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, αλλά η υποστήριξή τους ήταν συντριπτική».

After a surreal few days, I’m delighted that we have navigated a way through this. I want to thank you all for the incredible support, particularly my colleagues at BBC Sport, for the remarkable show of solidarity. Football is a team game but their backing was overwhelming. 1/4

— Gary Lineker

Keywords
Τυχαία Θέματα