Κηδεία Ευστάθιου Τσιτλακίδη: Το χειροφίλημα του Φράγκου Φραγκούλη στην Σακελλαροπούλου – Έκπληκτος ο Κατρίνης

19:42 3/2/2023 - Πηγή: Enikos

Στη γενέτειρά του, το ορεινό χωριό Γρανίτη, στο Νευροκόπι της Δράμας, αναπαύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, ο κυβερνήτης του μοιραίου Phantom F-4 που συνετρίβη στην Ανδραβίδα, Ευστάθιος Τσιτλακίδης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία και συνόδευσαν τον άτυχο σμηναγό στην τελευταία του κατοικία, μαζί με τους οικείους του, τους συναδέλφους του και πλήθος κόσμου, που ανέβηκαν

στο ορεινό χωριό για να αποτίσουν φόρο τιμής στον ήρωά τους.

Στην κηδεία παρέστη και ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ της Ελλάδος και πρώην Υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Αμύνης, στρατηγός εν αποστρατεία, Φράγκος Φραγκούλης. O φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να φιλάει το χέρι της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ως ένδειξη σεβασμού.

Η κίνηση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παρευρισκόμενους. Η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας φάνηκε να ξαφνιάζεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κυριάκος Βελόπουλος διατήρησαν την ψυχραιμία τους, ενώ ο Μιχάλης Κατρίνης παρακολουθούσε έκπληκτος το χειροφίλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα