Άγριος ξυλοδαρμός για ένα βλέμμα στο φανάρι – «Με χτυπούσαν στο κεφάλι και μου έσκισαν τα ρούχα»

23:49 21/1/2023 - Πηγή: Enikos

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού για ένα… βλέμμα στο φανάρι καταγγέλλει πως έπεσε από δύο άτομα,  30χρονος οδηγός. Όπως ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ένας διαπληκτισμός είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να καταλήξει  στο νοσοκομείο με κατάγματα, όμως οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι.

Ήταν 6.40 το πρωί και το θύμα πήγαινε στη δουλειά του. Το περιστατικό συνέβη ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο ΝΑΤΟ. «Με ακολουθούσε ένα ύποπτο αμάξι το οποίο όταν σταματήσαμε στο φανάρι, ο οδηγός γυρνάει και μου λέει

“τι θέλεις ρε;”» περιγράφει.  Ακολουθεί λεκτικός διαπληκτισμός και ο 30χρονος σταματά με το αυτοκίνητό του λίγο πιο κάτω, σε ένα ανοιχτό μαγαζί προκείμενου να τους αποφύγει. Το άλλο αυτοκίνητο όμως τον ακολουθεί. Οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό κατέβηκαν και ξεκίνησαν να τον γρονθοκοπούν. «Προσπαθώντας να τους αποφύγω, κατευθύνομαι μέσα στο μαγαζί, φωνάζοντας βοήθεια για να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Συνεχίζουν να με γρονθοκοπούν, να σπάνε το κατάστημα, να με βαράνε μόνο στο κεφάλι», αναφέρει ο 30χρονος, που επί περίπου δέκα λεπτά δεχόταν αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Επίσης, όπως καταγγέλλει οι δύο άνδρες προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό του. «Είχε γεμίσει όλο το κατάστημα με αίματα, μου έσκισαν τα ρούχα, κάθε φορά που μπαινοέβγαιναν είχα την εντύπωση ότι θα φέρουν μαχαίρι ή όπλο ώστε να τελειώσει εκεί πέρα». Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και το θύμα μεταφέρθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Θριάσιο νοσοκομείο. Εξετάστηκε από ιατροδικαστή που στην έκθεσή του κάνει λόγο για βαριές σωματικές βλάβες.

Ο 30χρονος αναγνώρισε τους δράστες από φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί, όμως δεν έχουν ακόμα συλληφθεί.  «Δεν ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία αν και αμέσως αναγνωρίστηκαν οι δράστες και την ίδια μέρα υπεβλήθη μήνυση. Έκτοτε δεν έχουν κληθεί» αναφέρει ο Ευάγγελος Γαλετζάς, δικηγόρος του 30χρονου, στον ALPHA.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει το συμβάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγριος, – Με,agrios, – me