Ζ. Ομπράντοβιτς: Δεν πήγα στη Φενέρ για να είμαι δεύτερος

18:40 3/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Παρουσιάστηκε στα τουρκικά ΜΜΕ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, την επομένη της ανακοίνωσής του από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

«Δεν ήρθα για να είμαι δεύτερος» δήλωσε ο κάτοχος 8 τίτλων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

«Γνωρίζω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Φενέρμπαχτσε Ούλκερ και χαίρομαι που ήρθα εδώ. Δεν ήρθα εδώ για να είμαι δεύτερος σε καμία διοργάνωση. Ήρθα για να πετύχω.

Υπόσχομαι μόνο ένα πράγμα στην ομάδα. Αυτό το γήπεδο θα γίνει το
δεύτερο σπίτι μου» υποσχέθηκε στους φιλάθλους της Φενέρ ο Σέρβος τεχνικός, αλλά τους ζήτησε και μία... χάρη: «Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη νίκη μας. Να είναι γεμάτο το γήπεδο σε κάθε ματς. Μου αρέσει που ο κόσμος είναι ενθουσιώδης, αλλά ελπίζω να σας ακούσω να ζητωκραυγάζετε και μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν».

Ο Ομπράντοβιτς δεν θέλησε ν' ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά στους μεταγραφικούς στόχους, λέγοντας: «Έχω πολλές ιδέες για το ρόστερ μας, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό». Όταν δε στο τέλος ενημερώθηκε από εκπρόσωπο του τουρκικού Τύπου πως συχνά παρομοιάζεται με τον Ζοζέ Μουρίνιο του μπάσκετ, ο «Ζοτς» απάντησε: «Με όλο το σεβασμό, εμένα με λένε Ζέλικο Ομπράντοβιτς και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα