Ζ. Ιμπραΐμοβιτς: Μην δείτε το Μουντιάλ γιατί δεν θα παίζω εγώ!

Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και σε αστέρια τέτοιου βεληνεκούς πολλές φορές επιτρέπονται τα πάντα(;). Κυρίως οι δηλώσεις που μπορεί από κάποιους να χαρακτηρίζονται προκλητικές, υπεροπτικές ή και προσβλητικές γι' άλλους.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν κατάφερε να οδηγήσει την εθνική Σουηδίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας (σ.σ. είναι η πρώτη φορά από το 1982 που ομάδα από τη Σκανδιναβία δεν θα είναι παρούσα στην καταληκτική φάση της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης), παρά τα δύο γκολ που πέτυχε
εις βάρος της Πορτογαλίας και μέσα στη στεναχώρια του δήλωσε διάφορα...

Όπως ότι το Μουντιάλ θα χάσει την αίγλη του από τη στιγμή που εκείνος δεν θα είναι παρών σε αυτό, ενώ δεν έκρυψε ότι το χθεσινοβραδινό παιχνίδι ίσως να ήταν και το τελευταίο του σε διεθνές επίπεδο. Στα 32 του χρόνια ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έκρυψε την απογοήτευσή του: «Πιθανότατα ήταν η τελευταία μου προσπάθεια να παίξω στα τελικά του Μουντιάλ με την εθνική ομάδα» είπε στην προσωπική του εφαρμογή στο ίντερνετ Zlatan Unplugged ο κορυφαίος άσσος και συνέχισε: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το παγκόσμιο κύπελλο χωρίς εμένα δεν αξίζει να το παρακολουθήσεις οπότε δεν αξίζει τον κόπο να περιμένω πότε θα ξεκινήσουν οι αγώνες».

«Συγχαρητήρια στην Πορτογαλία, αλλά πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες άξιζαν να προκριθούν» πρόσθεσε ο Ιμπραΐμοβιτς και συνέχισε: «Η απογοήτευση είναι τεράστια. Για την εθνική Σουηδίας το Μουντιάλ της Βραζιλίας παρέμεινε ένα όνειρο».
Keywords
Τυχαία Θέματα