Υδατοσφαίριση-Εθνική Ανδρών: Ολα για όλα αύριο με την Ισπανία

00:20 26/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Μελέτησαν καλά την Ισπανία, προπονητές κι αθλητές της εθνικής, βλέποντας το βίντεο του αγώνα της με το Μαυροβούνιο, από τους οποίους έχασαν οι "φούριας ροχας" με 7-5, και μετά πήγαν για προπόνηση, προκειμένου να τα δοκιμάσουν και στην πράξη, όλα αυτά τα στοιχεία, που πρέπει να αντιτάξουν κόντρα στους οικοδεσπότες, που θα έχουν κοινό και διαιτησία στο πλευρό τους. Την είχαν και με τους Μαυροβούνιους υπέρ τους, αλλά δεν άντεξαν στην πίεση των επίσης εκπροσώπων της μεγάλης των πλάβι σχολής αθλητές κι έχασαν με 7-5.

Αυτό είναι που μας καίει... τώρα και κάνει το ντέρμπι καυτό
το βράδυ στις 22.30 στην Πισίνα Πικορνελ. Απέφυγε τα πολλά λόγια ο Σάκης Κεχαγιας, αφού δηλώνει, πως όλα... παίζονται μέσα στο παιχνίδι. "Θέλω μέσα στην πισίνα να είμαστε δυνατοί κι όχι αγχωμένοι, να παίξουμε με μυαλό, αφού χρειάζεται εγρήγορση και συνεχή επαγρύπνηση να έχουμε απέναντι στους ταχύτατους κα τεχνικά πολυ καλούς Ισπανούς", επισήμανε.

Άλλωστε πρέπει με καλη άμυνα, να κρατήσουμε τους Ισπανούς, καθώς με νίκη είμαστε πρώτοι, οπως και να έχει το πράγμα, αφού κερδίσαμε τους Μαυροβουνιους, ενώ με ισοπαλία είμαστε στην 2η θέση και ....για να πάμε στο βάθος, στην τριπλή ισοβαθμία, πρέπει να μας κερδίσουν με 3 γκολ διάφορα οι Ισπανοί, ή να κερδίσουν με δυο γκολ διάφορα και πάνω που πετύχαμε εμείς επί του Μαυροβούνιου.

*** Ομοφώνα ο Διαθεσοπουλος ξανά πρόεδρος της COMEN για 3η διαδοχική θητεία.

Ενώ σήμερα περιμένει ο Δημήτρης Διαθεσοπουλος την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, επανεξελέγη για 3η συνεχή φορά πρόεδρος της Μεσογειακής Επιτροπής Υγρού Στίβου, της γνωστής COMEN, και μάλιστα ομόφωνα. Έτσι η θητεία του θα είναι τετραετίας, μέχρι τους Μεσογειακούς του 2017, που θα γίνονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας, εδώ κοντά στην Βαρκελόνη. Μαζί του επανεξελέγη στο 9μελές συμβούλιο ο Ισπανός Φερναντο Kαρντενια που ειναι και πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής των αγώνων του Παγκόσμιου πρώταθληματος τώρα, ως πρόεδρος σήμερα Ισπανικής Ομοσπονδίας, ο Ε. Ρουσο απο την Ιταλία, ο Λουι Φρανσις απ την Γαλλία, ο Μάρκο Στεφανοβιτς απο την Σερβία, ο Νοαμ Ντοζι απ το Ισραήλ κ.αλ.

" Η επανεκλογή μου έχει να κάνει κυρίως με την προσφορά του ελληνικού αθλητισμού διεθνώς, αφου ο αθλητισμός συνεχίζει να κρατάει ψηλα την ελληνική σημαία σε αγώνες και διεθνείς φορείς, έστω κι ως χώρα οδεύουμε προς την αφάνεια και το μαρασμό. Ο αθλητισμός σήμαινει δύναμη, ψυχη και δίνει χαρά στους Ελληνες, αλλα παράλληλα και σεβασμο, που τον έχουν κερδίσει με κόπους κ ιδρώτα οι αθλητές κι αθλήτριες μας στους αγωνιστικούς χώρους όλου του κόσμου", τόνισε ο Δημ. Διαθεσοπουλος, που σίγουρα θα ειναι μελος του νέου Δ.Σ. της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, οπου θα προΐσταται και πάλι, ο Ουρουγουνος Χουλιο Μαλιονε. Μαζι τους θα ειναι ξανά οι Παολο Μπαρελ και Πιπατ Πανιαγκναιτ, ως γραμματέας και ταμίας αντίστοιχα, αλλα και οι Κουτσεν, Σαλνικοφ, Νουμπεργκερ, Αλ Μουσαλαμ, Μιλλερ, Γκιαρφας, Νουνιες Φιλιο, Νταν κ.αλ.

** Στο μεταξύ οι Ούγγροι παρουσίασαν απο τώρα το πλάνο ανάπτυξης και τα νέα κολυμβητήρια που θα κάνουν για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 που πήραν απο τώρα, ενω ως γνωστόν για το 2015 οι αγώνες θα γίνουν στο Καζάν της Ρωσίας και το 2017 στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικου και το 2019 στην Κορέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα