Βρετανία: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η βασίλισσα Ελισάβετ

20:19 4/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β', 86 ετών, εξήλθε σήμερα το απόγευμα από το νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ' του Λονδίνου, όπου είχε εισαχθεί χθες Κυριακή για γαστρεντερίτιδα, στην πρώτη της νοσηλεία εδώ και δέκα χρόνια, μετέδωσε ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ντυμένη στα κόκκινα και χαμογελαστή, η βασίλισσα εξήλθε περπατώντας από το νοσοκομείο στις 16:45 (ώρα Ελλάδας), αντάλλαξε χειραψίες με το προσωπικό και κάθισε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου που την περίμενε έξω από το νοσοκομείο.

Η βασίλισσα που φημίζεται για την σιδηρά υγεία της και την ενεργητικότητα
της, εισήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο, "ως προληπτικό μέτρο", λόγω των "συμπτωμάτων γαστρεντερίτιδας" που παρουσίαζε, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Αυτή η ασθένεια υποχρέωσε τη βασίλισσα, η οποία εξακολουθεί να εκτελεί τις εκατοντάδες επίσημες υποχρεώσεις της κάθε χρόνο, και σχεδόν ποτέ δεν έχει χάσει κάποια από αυτές στα εξήντα χρόνια της βασιλείας της, να αναβάλει ή να ακυρώσει τις δημόσιες συναντήσεις της την εβδομάδα αυτή.

Η σημαντικότερη ήταν ένα ταξίδι στη Ρώμη την Τετάρτη και την Πέμπτη με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, μετά από πρόσκληση του Ιταλού προέδρου Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα