Βόλεϊ: Ο Γ. Καλμαζίδης νέος προπονητής στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λάιου στον Παναθηναϊκό. Ο ομογενής τεχνικός της Εθνικής Γυναικών αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο έργο να οδηγήσει τους «πράσινους» μακριά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, καθώς μετά από εννέα αγωνιστικές η αθηναϊκή ομάδα μετρά μόλις ένα βαθμό και, όπως είναι φυσικό, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, στην Α1 Ανδρών.

Ο Καλμαζίδης ανακοινώθηκε από το ΤΑΑ Παναθηναϊκός
και παρέστη στη σημερινή προπόνηση. Τον άλλοτε «μαθητή» του Άντερς Κρίστιανσον παρουσίασε στους αθλητές ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς. «Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα. Σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα. Θα δω την ομάδα και θα δουλέψουμε πολύ, με στόχο να πάνε καλύτερα τα πράγματα», ήταν η πρώτη δήλωση του Καλμαζίδη.

Για το επικείμενο ντέρμπι των «αιωνίων», που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου (21:30) στο κλειστό του Ρέντη, ο πρώην «ερυθρόλευκος» τεχνικός υπογράμμισε πως «έτσι τα έφερε η ζωή αλλά δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, είναι άλλες δέκα ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και κοιτάζουμε τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι».
Keywords
Τυχαία Θέματα