Βόλεϊ-ΑΕΚ: Η ήττα από τον ΟΣΦΠ "παραίτησε" τον Οικονόμου

16:05 28/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 20.14

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είναι ο διάδοχος του Απόστολου Οικονόμου στον πάγκο της ΑΕΚ. Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο, η Ένωση ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην τεχνικού των Βριλησσίων, ο οποίος καλείται να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα, αφού ο στόχος του Κυπέλλου χάθηκε μετά το χθεσινό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

«Αναλαμβάνω την ομάδα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, έχοντας πλήρη επίγνωση της δυναμικής της και του
στόχου της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και θα το κάνουμε για να επιτύχουμε τον στόχο μας και να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει», ήταν η πρώτη δήλωση του Ρουμελιώτη.

Ενημέρωση 13.32
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ αποτελεί ο Αποστόλης Οικονόμου. Και αυτό γιατί ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος γνωστοποίησε σήμερα ότι έκανε δεκτή την παραίτησή του και πως λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Αποστόλη Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε με τους Κώστα Παπαδημητρίου και Φένια Παπαγεωργίου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή. Η ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αποστόλη Οικονόμου για την προσφορά του στην ομάδα από το 2011 που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της Ένωσης, αυτός θα είναι ο Μανώλης Ρουμελιώτης, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τα Βριλήσσια.
Keywords
Τυχαία Θέματα