Βλ. Βάις: Νταμπλ και πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ

17:21 5/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα και την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ έθεσε ως στόχο ο Βλάντιμιρ Βάις, που παρουσιάστηκε επίσημα σήμερα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δήλωσε ότι προτίμησε την πρόταση των "ερυθρολεύκων" μετά και από συζήτηση που είχε με τον πατέρα του (άλλοτε προπονητή της εθνικής Σλοβακίας), ενώ για
τη σύγκριση με τον Κέβιν Μιραλάς είπε ότι «... ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω, αν τα καταφέρω».

Τον 24άχρονο άσο παρουσίασε ο Πιερ Ισά, ο οποίος τόνισε ότι ο Βάις βρισκόταν από καιρό στο "στόχαστρο" του Ολυμπιακού. Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο διεθνής παίκτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδειξε ενδιαφέρον πριν τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Πεσκάρα, μετά συζήτησαν με τον πατέρα μου, συζήτησα και τις άλλες προτάσεις που είχα και κατέληξα στον Ολυμπιακό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό. «Όταν συζήτησα με τον πατέρα μου για τον Ολυμπιακό, μου είπε πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Η απόφαση όμως να έρθω εδώ ήταν δική μου. Όταν το αποφάσισα του έστειλα ένα μήνυμα και εκείνος εξέφρασε την χαρά του. Είμαι χαρούμενος που, από τις προτάσεις που είχα, επέλεξα τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω εδώ την καριέρα μου».

«Το σημαντικότερο είναι το νταμπλ και επίσης να συνεχίσουμε πέρα από την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι όνειρο για κάθε παίκτη να συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση» τόνισε ακόμη ο Βάις και συνέχισε: «Εχω δει βίντεο και έχω διαπιστώσει το πάθος και την τρέλα του κόσμου. Έχω δει εικόνες από το "Καραϊσκάκη". Μου αρέσει η τρέλα αυτή, διότι την έχω και εγώ. Το στιλ το δικό μου είναι να κάνω ντρίμπλες και να περνάω παίκτες. Ελπίζω να έχω καλή συνεργασία με τον προπονητή μου και θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί προβλήματα σε μία ομάδα και ελπίζω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Σλοβάκος απέφυγε να κατονομάσει ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ για τη θέση που παίζει και τις συγκρίσεις με τον Μιραλάς είπε: «Στην Πεσκάρα έπαιζα σαν μέσος δεξιά και αριστερά. Μία ασίστ σημαίνει ότι βοηθάει την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει αν θα σκοράρω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα. Δεν έχω δει πολλά βίντεο από τον Μιραλάς, αλλά ξέρω ότι τον αγαπούσε ο κόσμος και θέλω να τον ξεπεράσω, αν τα καταφέρω».

Στο περιθώριο της παρουσίασης του Βάις, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Μαρσέιγ για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό συνεχίζονται και εκτίμησε ότι «... θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σύντομα τις εξελίξεις». Ανέφερε επίσης ότι την προσεχή Δευτέρα θα γίνει η παρουσίαση των Σαλίνο, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι και Σάμαρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα