Β. Μάντζαρης: Έχουμε να παίξουμε τρεις τελικούς

16:46 26/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Στη Μάλαγα βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα (27/3, 21:45, Δημόσια Τηλεόραση) με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» διανυκτέρευσαν χθες στη Ρώμη σε ξενοδοχείο πλησίον του αεροδρομίου και σήμερα το πρωί αναχώρησαν και πάλι αεροπορικώς για τη Μάλαγα. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ξεκουραστούν ενώ ακολουθεί προπόνηση. Ο Στράτος Περπέρογλου και ο Γιώργος Πρίντεζης έμειναν
στην Αθήνα, με τον πρώτο να μην έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς. Ο Βασίλης Σπανούλης θα αγωνιστεί, αν και είναι ανέτοιμος. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο (τενοντίτιδα) αλλά κάθε αγώνας πλέον στη φάση των «16» είναι... τελικός και δεν υπάρχει πολυτέλεια να μείνει εκτός.

Έχοντας ξεπεράσει άνετα το εμπόδιο της Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ, την περασμένη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις, στο "Top-16" αρχής γενομένης αύριο στη Μάλαγα, εν συνεχεία στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές και στο τέλος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Με δηλώσεις του στην ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας, ο Βαγγέλης Μάντζαρης εξήγησε για τον αυριανό αγώνα με την ομάδα του Ζοάν Πλάθα: «Είναι ένας ακόμη τελικός. Γνωρίζουμε ότι τα τρία ματς που απομένουν για να τελειώσει η δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας είναι τελικοί για εμάς. Κερδίσαμε την προηγούμενη εβδομάδα τον πρώτο... τελικό και τώρα έχουμε ακόμη τρεις. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε. Τη Μάλαγα τη γνωρίζουμε. Την έχουμε κερδίσει τρεις φορές φέτος, ξέρουμε πώς παίζει είναι μία ομάδα που μας ταιριάζει. Πρέπει να κερδίσουμε. Ό,τι έγινε στα προηγούμενα παιχνίδια, πάντως θα το ξεχάσουμε. Γνωρίζουμε και οι δύο ομάδες πώς όποιος χάσει μένει πολύ πίσω στην κούρσα για την πρόκριση και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Ξεκινάμε πάντα από την άμυνα. Θα πάμε εκεί για να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να κρατήσουμε χαμηλά τη Μάλαγα που της αρέσει να τρέχει και να ανεβάζει το σκορ, ώστε να φτάσουμε στη σημαντική νίκη που θέλουμε».

Στο τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε: «Η Μάλαγα είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, κλασική ισπανική ομάδα. Πιστεύω, όμως ότι μας ταιριάζει αυτό το παιχνίδι και όπως είπα τους ξέρουμε, μας ξέρουν και θα πάμε να κάνουμε ό,τι κάναμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. "Κλειδί" στον αγώνα πιστεύω πώς θα είναι να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να μην της επιτρέψουμε να κάνει το παιχνίδι της και να την περιορίσουμε στην άμυνα».
Keywords
Τυχαία Θέματα