Β. Ελλάδα: Με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία των οχημάτων

13:40 12/2/2012 - Πηγή: E-Typos
Απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τα οχήματα που κινούνται κυρίως σε ορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στο Νομό Κιλκίς, στην επαρχιακή οδό Γουμένισσα - Καστανερή - Λιβάδια, στο Νομό Πιερίας στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου και στην επαρχιακή οδό Κολινδρού - Καστανιάς - Ρυακίων - Παλιάμπελων - Λιβαδίου.

Στο Νομό Κοζάνης
οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε όλο το επαρχιακό δίκτυο, στο Νομό Γρεβενών σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο, στο Νομό Καστοριάς σε όλο το επαρχιακό δίκτυο, εκτός από τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού και στο Νομό Φλώρινας σε όλο το επαρχιακό δίκτυο.

Στο Νομό Λάρισας αναγκαίες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες από το 40ο ως το 44ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας.

Στο Νομό Τρικάλων με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα σε όλο το επαρχιακό ορεινό δίκτυο. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το 35ο έως το 55ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πύλης - Μεσοχώρας.

Κλειστή είναι στο Νομό Μαγνησίας η επαρχιακή οδός Δράκεια - Χάνια και με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ζαγοράς - Πουρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα