Τσ. Ντομίνγκεζ: Δεν υπάρχουν φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ

15:28 30/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο ματς με τη Μάλμε για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, την Τετάρτη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως σε τέτοιες αναμετρήσεις δεν υπάρχουν φαβορί, ενώ συμπλήρωσε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Αρχικά, ο Ντομίνγκεζ δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση
της αποστολής των «ερυθρολεύκων» για τη Σουηδία: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν αγώνα Champions League. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός παίκτης συμπλήρωσε: «Συμβαίνουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να έχεις μια άσχημη μέρα και να χάσεις. Όμως αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια και την αναμέτρηση με τη Μάλμε».

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με 22 παίκτες στην αποστολή. Εκτός έμειναν οι Μπενίτες, Φουστέρ, Σιόβας και Ντοσεβί. Μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, για το αντίστοιχο παιχνίδι με τους Νέους της Μάλμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα