Τρίπολη: Ο Π. Τατούλης κατηγόρησε τους συμβούλους της αντιπολίτευσης για φυγομαχία

21:08 24/1/2014 - Πηγή: E-Typos

Πολιτικά θρασύδειλους χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, που νωρίτερα αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΕΣΥ) Πελοποννήσου κατά τη συζήτηση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι πρόκειται για φυγομαχία, πολιτική θρασυδειλία και για αντιθεσμική εν τέλει συμπεριφορά, η οποία θέλει να πλήξει τη Δημοκρατία και δεν αντέχει τον
απαιτητικό και ελεύθερο διάλογο, διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται σε πολιτικούς εκπροσώπους και όχι στους πολίτες τους οποίους κατανοεί απόλυτα.

Τόνισε, επίσης, ότι οι σύμβουλοι αυτοί αποχώρησαν διότι, αφού δεν κατάφεραν να προβάλλουν τον εαυτό τους ως δήθεν σωτήρες του λαού, δεν θέλησαν να εκτεθούν πολιτικά και να πουν ξεκάθαρα στους πολίτες το δικό τους σχέδιο για το κρίσιμο αυτό ζήτημα.

Τέλος, ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι η περιφερειακή αρχή από την πρώτη στιγμή εγγυήθηκε την εκτέλεση του έργου και ήλθε η ώρα να διατυπώσει τους αυστηρότερους όρους επί της περιβαλλοντικής μελέτης, προκειμένου να διασφαλίσει στον μεγαλύτερο βαθμό το δημόσιο συμφέρον και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εν τω μεταξύ μέσα στην αίθουσα η συζήτηση συνεχίζεται με τοποθετήσεις συμβούλων σε υψηλούς τόνους και έξω από το κτίριο που συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Τρίπολη, παραμένει πολύς κόσμος.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Keywords
Τυχαία Θέματα