Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Χάινς στον Ολυμπιακό

17:18 28/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Η απώλεια του Κάιλ Χάινς αφήνει τεράστιο κενό στον Ολυμπιακό, τόσο αγωνιστικό, όσο και... συναισθηματικό. Οι άνθρωποι που τον ζούσαν καθημερινά στο ΣΕΦ μιλούν για έναν σπάνιο χαρακτήρα, έναν χαρακτήρα που όμοιό του δεν είχε κανείς από τους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα του Πειραιά τα τελευταία 20 χρόνια.

Παρά το σεβασμό που έχαιρε
στις τάξεις της ομάδας και παρά τις παρακλήσεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες, μέσω των λογαριασμών του Αμερικανού σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο Χάινς επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως είχε κάνει πριν δύο χρόνια ένας άλλος αγαπημένος παίκτης της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, ο Μίλος Τεόντοσιτς. Σήμερα, ο Χάινς επέλεξε το "facebook" και το "twitter" για να αποχαιρετήσει την ομάδα με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας.

Ο Κάιλ Χάινς έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μου επέτρεψαν να είμαι μέρος της ζωής τους τα τελευταία δύο χρόνια. Μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω νέους φίλους και να μοιραστώ αναμνήσεις που θα μου μείνουν χαραγμένες ανεξίτηλα. Δεν μπορώ να βρω λόγια να εκφράσω τι σήμαινε για μένα η συνεχής σας υποστήριξη και αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω προσωπικά να σας ευχαριστήσω όλους για τα υπέροχα χρόνια! Γράψαμε ιστορία!».
Keywords
Τυχαία Θέματα