Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νέους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα

23:13 25/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 23:05

Υπέκυψε στα τραύματά της και η 31άχρονη συνεπιβάτιδα του 35άχρονου που άφησε απόψε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, με οδηγό τον νεαρό, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική οδό Ηράκλειου - Αγίου Νικολάου στο ύψος των Γουβών.
Ο 35άχρονος σκοτώθηκε επί τόπου κατά τη σύγκρουση ενώ η συνεπιβάτιδα του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, τελικά υπέκυψε στα τραύματα της.

Ενημέρωση 21:11
Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 35 χρονών άφησε απόψε την
τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ η συνεπιβάτισσα του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν, με οδηγό τον 35άχρονο συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες με ΙΧ αυτοκίνητο.
Το δυστύχημα έγινε στην παλαιά Εθνική οδό Ηράκλειου - Αγίου Νικολάου, στο ύψος των Γουβών, λίγο πριν την είσοδο του εκθεσιακού κέντρου. Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όμως ο 35άχρονος είχε ήδη υποκύψει , ενώ η συνεπιβάτισσα του μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.
Keywords
Τυχαία Θέματα