Τα ελληνικά νησιά δεύτερα στη λίστα με τα πιο μαγευτικά μέρη στον κόσμο

09:56 5/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Τα ελληνικά νησιά κατακτούν μία ακόμη διάκριση, η οποία αποτελεί διαφήμιση για τον τουρισμό στην Ελλάδα. Η διάκριση αυτή έρχεται από την λίστα γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού, στην οποία οι αναγνώστες κατέταξαν τα ελληνικά νησία στην δεύτερη θέση των πιο μαγευτικών προορισμών σε ολόκληρο το κόσμο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, το περιοδικό Condé Nast Traveller δημοσίευσε τη λίστα με τους δέκα πιο παραδεισένιους προορισμούς, κατά την άποψη των αναγνωστών του περιοδικού, ενώ, τα ελληνικά νησιά βρίσκονται για δέκατη συνεχόμενη
χρονιά στις υψηλότερες θέσεις.

Οι ταξιδιώτες, όπως αναφέρει το περιοδικό, τοποθετούν τα ελληνικά νησιά πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους κυρίως λόγω της ανοιχτόκαρδης φιλοξενίας την οποία απολαμβάνουν σε αυτούς τους προορισμούς.

Τα ελληνικά νησιά καταλαμβάνουν την δεύτερη θέση, ενώ, όπως αναφέρει η DailyMail, προορισμοί όπως η Σαντορίνη είναι εξαιρετικά δημοφιλή σε Ελληνες και ξένους τουρίστες εξαιτίας του καλού κλίματος, της φιλοξενίας, αλλά και των κοντινών αποστάσεων μεταξύ των λιμανιών και των πανέμορφων χωριών. Τονίζεται, επιπροσθέτως, ότι στα ελληνικά νησιά αναπτύχθηκαν μερικοί από τους πιο αρχαίους πολιτισμούς της Ευρώπης και για το λόγο αυτό είναι γεμάτα με εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα.

Οι Μαλδίβες ,ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στον πλανήτη που εκπλήσσει πάντα τους επισκέπτες, βρίσκονται στη πρώτη θέση.

1. Μαλδίβες

Την δεκάδα συμπληρώνουν τα εξής μέρη:

2. Ελληνικά νησία

3. Σικελία

4. Σεν Μπαρθς

5. Βαλεαρίδες

6. Σεϋχέλλες

7.Κάπρι

8. Μπαρμπέιντος

9. Άγιος Μαυρίκιος

10. Μάλτα
Keywords
Τυχαία Θέματα