Συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά, στον Αlpha

23:15 24/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Απόψε 23.00, θα μεταδοθεί, η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά, από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και το δημοσιογράφο Μπ. Παπαπαναγιώτου.

Ακολουθεί, η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Αντ. Σαμαρά

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Καλησπέρα σας. Δώδεκα μέρες

πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, ο Alpha φιλοξενεί σήμερα τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Κύριε Πρόεδρε, καλώς ήρθατε στον Alpha.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Χαίρομαι που σας βλέπω.

ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Οι δημοσκοπήσεις μέχρι την Παρασκευή που επιτρεπόταν η δημοσίευση τους έδειχναν ότι έχετε κολλήσει σε ένα ποσοστό λίγο πάνω από το 20% και ότι αυτό κατά βάσιν οφείλεται στο γεγονός ότι ένα σημαντικό ποσοστό των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δεν σας έχουν συγχωρήσει πώς από το όχι στο πρώτο μνημόνιο βρεθήκατε στο ναι στο δεύτερο.

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Πρώτον, έχουμε όλες τις ενδείξεις ότι έχουμε ένα ρεύμα νίκης, ένα ρεύμα δυναμικής κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλος ο ελληνικός λαός και κυρίως οι αναποφάσιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ένα συγκροτημένο σχέδιο, που είναι για ανάπτυξη, που είναι για το αύριο, που είναι για τα παιδιά τους.

Από κει και πέρα ξέρουν επίσης ότι αυτό το οποίο εξαρχής φωνάζαμε, δηλαδή την ανάγκη ανάπτυξης, όταν οι άλλοι πολλές φορές κάγχαζαν με αυτή την άποψη μας, είναι κάτι το οποίο επαληθεύτηκε και από εμάς και από την Ευρώπη.

Πάμε τώρα στο θέμα της λεγόμενης αλλαγής πορείας. Δυο χρόνια μόνος μου φώναζα κ. Παπαπαναγιώτου για ανάπτυξη. Έλεγα ότι

Keywords
Τυχαία Θέματα