Συνελήφθη αστυνομικός στα γραφεία της Χ.Α. στο Αγρίνιο

21:12 24/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Ένας αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα στο Αγρίνιο, έπειτα από έρευνα της Αστυνομίας που έγινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, τρεις ξύλινοι ράβδοι, πέντε
στειλιάρια, καθώς και ένα τσεκούρι. Ακόμη βρέθηκαν ένα αστυνομικό καπέλο, ένα κράνος με καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας και μία φυσιγγιοθήκη με 17 κυνηγετικά φυσίγγια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φυσιγγιοθήκη και τα φυσίγγια ανήκουν στον αστυνομικό, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που κατείχαν τα υπόλοιπα αντικείμενα, που βρέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Για κατοχή πυρομαχικών κατηγορείται ο 45άχρονος, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο πατάρι των γραφείων της Χ.Α, ανήκουν στον ίδιο.

Ο 45άχρονος (πρώην φρουρός του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση), ο οποίος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από τον Σεπτέμβριο του 2012, διότι όπως λέει η Αστυνομία, συμμετείχε σε επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής στις 8 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου, στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα