Συνάντηση Αλαφούζου-Βρύζα σε πολύ καλό κλίμα - Επιπλέον 420 εισιτήρια

19:22 23/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Σε άριστο κλίμα διεξήχθη σήμερα στο υπουργείο Πολιτισμού η σύσκεψη των αρμόδιων φορέων ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:00).

Παρουσία του υπουργού Πολιτισμού, Πάνου Παναγιωτόπουλου, του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, του αθλητικού εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα,
του προέδρου του ΟΑΚΑ, Πέτρου Γαλακτόπουλου, αλλά και των προέδρων των δύο φιναλίστ, Γιάννη Αλαφούζου και Ζήση Βρύζα, η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ όπως έγινε γνωστό οι δύο ομάδες θα λάβουν από 420 εισιτήρια επιπλέον η καθεμία για να καλύψουν τις ανάγκες των οπαδών τους.

«Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε», τόνισαν μεταξύ άλλων οι δύο πρόεδροι, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι και οι εκπρόσωποι της αστυνομίας, συμφώνησαν ότι θα πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα για την τήρηση της τάξης και φυσικά συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του τελικού.

Η είδηση, όπως προαναφέρθηκε, ήταν ότι η αστυνομία και η ΕΠΟ έκαναν δεκτό το αίτημα των δύο ΠΑΕ για την χορήγηση επιπλέον εισιτηρίων. Ως εκ τούτου οι «νεκρές ζώνες» θα είναι μικρότερες και οι δύο φιναλίστ θα πάρουν επιπλέον από 420 εισιτήρια, πέρα από τα 21.300 που τους είχαν δοθεί.

Στη διάρκεια της συζήτησης για τα μέτρα που θα τηρηθούν οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ ανέπτυξαν λεπτομερειακά το σχέδιό ασφαλείας του ματς και έγινε σαφές πως θα υπάρχουν ανά νομό δυνάμεις ασφαλείας και ΜΑΤ, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό κατά την κάθοδο των οπαδών προς το Ολυμπιακό Στάδιο.

Παράλληλα δεν θα γίνει προσυγκέντρωση των οπαδών του «δικεφάλου του Βορρά» στο σύνδεσμο της οδού Πειραιώς (θα υπάρξουν εκεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής), κάτι που αποδέχτηκε ο Ζήσης Βρύζας που θα αναλάβει επαφές με τους οργανωμένους. Επίσης ο Γιάννης Αλαφούχος δεσμεύτηκε ότι θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της «θύρας 13», προκειμένου να τους ζητήσει να μην υπάρξουν παρεκτροπές.

Σε ό,τι αφορά τους φίλους των δύο ομάδων από την επαρχία, του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στις Αφίδνες, ενώ του Παναθηναϊκού στην Ελευσίνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα