Στον εισαγγελέα, ο 29άχρονος συλληφθείς, για τη ληστεία και τη δολοφονία, στην Πάρο

12:01 19/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Κυριακή 11.35

Στις 12:45 σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να μεταχθεί στον Εισαγγελέα Πλημελειοδικών Αθηνών ο 29άχρονος που κρατείται από χθες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σύμφωνα με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το γενετικό του υλικό τον ταυτοποίησε χθες βράδυ, ως εμπλεκόμενο με την ένοπλη ληστεία στην τράπεζα Alpha Bank και το θανάσιμο

τραυματισμό του 53χρονου στην Πάρο.



Τριαντάχρονος Έλληνας, προσήχθη σήμερα το μεσημέρι από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία τον εντόπισε στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας και φέρεται να συμμετείχε στη ληστεία τραπέζης και το φόνο του οδηγού ταξί, στην Πάρο.


Ταυτοποποιήθηκε μετά από εργαστηριακές εξετάσεις το δείγμα από το γενετικό υλικό του 30χρονου άνδρα, ο οποίος προσήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Η ταυτοποίηση έγινε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, και το δείγμα του 30χρονου ταυτοποιήθηκε με αυτά που βρέθηκαν στα αντικείμενα στο σημείο του φονικού στη Πάρο.Ο 30χρονος, φέρεται να κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η συμμετοχή του και σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα