Στήριξη του ΙΣΑ σε νεαρό, που έχασε τα πόδια του σε ατύχημα

14:21 2/11/2012 - Πηγή: E-Typos
Τραπεζικό λογαριασμό άνοιξε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), συμμετέχοντας στην προσπάθεια στήριξης του Γιάννη Σεβδικαλή, 21 χρόνων, ο οποίος στις 10 Οκτωβρίου 2012 έχασε και τα δύο του πόδια σε ατύχημα στις γραμμές του τρένου, στο Γκάζι.
Ο Γιάννης Σεβδικάλης, σερβιτόρος σε κατάστημα της περιοχής, επέστρεφε στο σπίτι με το ποδήλατό του. Περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε, γύρισε να απαντήσει και δεν πρόσεξε, ούτε άκουσε το τρένο, που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα.
Σύμφωνα
με την ανακοίνωση του Συλλόγου, το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τις επόμενες δέκα ημέρες, από τις 5 έως 15 Νοεμβρίου, θα διατεθεί για την πλήρη αποκατάσταση και την αγορά τεχνητών μελών του Γιάννη Σεβδικαλή.
Ο Αριθμός Λογαριασμού είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 182/5 4501 606 IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606.
Εξάλλου, με τον ίδιο στόχο, οι φίλοι του νεαρού διοργανώνουν συναυλία, την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου, στις 19:00, στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς.
Στη συναυλία συμμετέχουν οι Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς και Los Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Rebetoven, Word of mouth.
Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα