Σούπερ Λίγκα: Το πρόγραμμα των πλέι οφ

14:53 26/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Ανακοινώθηκε από την Σούπερ Λίγκα το πρόγραμμα των πλέι οφ, που αφορά στις ομάδες οι οποίες κατέλαβαν από την 2η έως και την 5η θέση της κανονικής περιόδου. Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα οριστούν από τη διοργανώτρια αρχή τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα:1η Αγωνιστική (Τετάρτη 15/5/2013)ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας ΤρίποληςΑτρόμητος-ΠΑΟΚ
2η Αγωνιστική (Κυριακή 19/5/2013)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Αγωνιστική (Τετάρτη 22/5/2013)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

4η Αγωνιστική (Κυριακή 26/5/2013)
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

5η Αγωνιστική (Τετάρτη 29/5/2013)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

6η Αγωνιστική (Κυριακή 2/6/2013)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης

ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
1. ΠΑΟΚ 4
2. Αστέρας Τρίπολης 2
3. Ατρόμητος 0
4. ΠΑΣ Γιάννινα 0

Γιώργος Μποροβήλος (πρόεδρος Αστέρα Τρίπολης): «Η συμμετοχή των πλέι οφ έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου. Πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Οι καλύτερες και οι πιο τυχερές ομάδες θα πάρουν τις καλύτερες θέσεις στη διαδικασία των πλέι οφ. Το αβαντάζ των βαθμών δίνει κάποιο προβάδισμα. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι άθλημα των εκπλήξεων. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύουμε στην υπέρβαση. Ακόμη, την ίδια βαρύτητα δείχνουμε και στο Κύπελλο».

Ζήσης Βρύζας (πρόεδρος ΠΑΟΚ): «Ελάχιστη σημασία έχει η σειρά των αγώνων. Εύχομαι να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε δεχτεί πολλά πλήγματα από τη διαιτησία και η κοινή γνώμη είναι καχύποπτη. Πιστεύω ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

Γιώργος Χριστοβασίλης (πρόεδρος ΠΑΣ Γιάννινα): «Είναι μία εμπειρία για εμάς. Ο ΠΑΣ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στα πλέι οφ. Ό,τι και να κάνουμε θα είναι επιτυχία. Όσον αφορά την αδειοδότηση, όλα είναι εντάξει. Είμαστε τακτοποιημένοι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η συζήτηση. Εμείς δεν επηρεαζόμαστε από αυτά».

Γιώργος Σπανός (πρόεδρος Ατρομήτου): «Ευελπιστούμε σε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στα πλέι οφ και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, απέχουμε τέσσερις βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, είναι πάρα πολύ σημαντικό το πρώτο ματς, αν το κερδίσουμε όλα γίνονται. Στο τέλος της σεζόν θα πάρω τις αποφάσεις μου για το μέλλον μου στην ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα