Σούπερ Λίγκα (6η αγωνιστική): Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

00:15 8/10/2012 - Πηγή: E-Typos
Εξι στα έξι για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο "Καραϊσκάκη" με γκολ του Χοσέ Χολέμπας στο 43ο λεπτό.
Νωθρός ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο, δεν απείλησε την εστία
των φιλοξενούμενων. Σίγουρα έπαιξε ρόλο κι η κούραση από την υπερπροσπάθεια του "Εμιρεϊτς" και όλοι οι διάδρομοι προς την περιοχή του Φούλοπ παρέμεναν... ερμητικά κλειστοί. Ωστόσο, οι πρωταθλητές κατάφεραν να προηγηθούν στο ιδανικό χρονικά σημείο, με τπν κεραυνό του Χοσέ Χολέμπας που άνοιξε με εντυπωσιακό τρόπο το σκορ.
Ιδια "γεύση" και στο β΄ ημίχρονο με το παιχνίδι να παίζεται στο χώρο του κέντρου, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο και ακούστηκαν αρκετές διαμαρτυρίες από τις κερκίδες. Ο Ολυμπιακός απέφυγε τα χειρότερα στο 75΄, όταν ο Περόνε έφυγε στην αντεπίθεση με τον Ράγιος να περιμένει εντελώς αμαρκάριστος, αλλά να μην πασάρει και ο Μανωλάς πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Η πρώτη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο β΄ ημίχρονο δημιουργήθηκε στο 80΄ με τη μπάλα να φτάνει μετά από κόντρες στον Φουστέρ, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Φούλοπ. Στο 82΄ ο Αστέρας Τρίπολης "άγγιξε" την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Καλαντζή μετά τη σέντρα του Φραγκουλάκη προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του Κάρολ.
Το ματς ολοκληρώθηκε με δύο σημαντικές εκκρεμότητες για τον Ολυμπιακό. Οι Χολέμπας και Ιμπαγάσα αποχώρησαν με ενοχλήσεις και μένει να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. Ετσι κι αλλιώς, όμως, το πρωτάθλημα διακόπτεται για 15 ημέρες, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.
Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Κίτρινες: Κοντρέρας - Σανκαρέ, Ουσέρο,
Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέμπας (51΄ Τοροσίδης), Κοντρέρας, Mανωλά, Μοδέστο, Σιόβας, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (51΄ Φουστέρ), Μασάντο, Αμπντούν, Τζεμπούρ (83΄ Μήτρογλου)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο (73΄ Φραγκουλάκης), Άλβαρες (61΄ Καρντάσιο), Ντε Μπλάσις (55΄ Καλαντζής), Ράγιος, Ναβάρο, Περόνε.


Keywords
Τυχαία Θέματα