Σούπερ Λίγκα (29η ημέρα): Πανιώνιος-Ξάνθη 1-1

21:40 18/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Πανιωνίου και της Ξάνθης στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 29ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Βασιλακάκης στο 25΄ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Ομο στο 72΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με το οποίο αμφότερες οι ομάδες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι πλησίασαν δύο φορές στο γκολ
με τον Αντούνες, όμως ο Πορτογάλος στάθηκε άτυχος στο 18΄, όταν το αριστοτεχνικό φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ τρία λεπτά αργότερα το πλασέ που επιχείρησε από καλή θέση απέκρουσε ο Λυμπερόπουλος. Αντίθετα η Ξάνθη αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική και άνοιξε το σκορ στο 25΄, με κοντινή κεφαλιά του Βασιλακάκη μετά από σέντρα του Βλαχοδήμου. Ο Πανιώνιος είχε ακόμη μία καλή στιγμή στο 29΄, με την κεφαλιά του Πιέρ από κοντά να φεύγει άουτ, ενώ στο 36΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 36΄, όμως ο Σιδεράκης απέκρουσε με τα πόδια σουτ του Μαρκόβσκι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη οπισθοχώρησε και κατάφερε να κρατήσει κλειστούς τους διαδρόμους προς την εστία του Λυμπερόπουλου, όμως οι
Keywords
Τυχαία Θέματα