Σούπερ Λίγκα (29η αγωνιστική): Άρης-ΠΑΟΚ 1-1

22:21 16/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Οι τελευταίες ελπίδες του Άρη για να κυνηγήσει το θαύμα της παραμονής εξαφανίστηκαν απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μετά το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Τάτο, αλλά στο 45΄ με το αυτογκόλ του Οικονομόπουλου το παιχνίδι ήρθε στα ίσια. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο Κάτσε, ενώ στο 87΄ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Αγκάνθο με δεύτερη κίτρινη.

Το ποδόσφαιρο στο πρώτο
ημίχρονο του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πέρασε σε...δεύτερη μοίρα. Τα σκληρά και πολλές φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, τα νεύρα σχεδόν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και οι αντεγκλίσεις μεταξύ των παικτών κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μπουν με 10λεπτη καθυστέρηση στ' αποδυτήρια.

Ο Άρης, που προηγήθηκε με το γκολ-φάουλ του Τάτου στο 23΄ (φέρει ακέραια ευθύνη ο Γλύκος), δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς στο 45΄ ο Οικονομόπουλος με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσια. Κι ενώ ο διαιτητής Κομίνης είχε δώσει δύο λεπτά καθυστερήσεις, το σκληρό μαρκάρισμα του Κάτσε στον Κύργια, προκάλεσε γενική σύρραξη. Πέρασαν περίπου 10 λεπτά έως ότου ηρεμήσουν τα πνεύματα κι ο ρέφερι του ματς απέβαλλε με απευθείας κόκκινη το νεαρό μέσο του «δικεφάλου», απόφαση που προκάλεσε την έκρηξη του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Το δεύτερο ημίχρονο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, προκειμένου να ηρεμήσουν οι παίκτες. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν την αριθμητική υπεροχή, ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και στο 65΄ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο γύρισμα του Στοχ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Άρη και πήρε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά ο Διούδης έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Λίγο πριν το 75΄ ο διαιτητής Κομίνης διέκοψε ξανά το ματς για μερικά λεπτά, λόγω των αντικειμένων που έπεφταν από την εξέδρα. Από κει και πέρα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, με τον Κομίνη να αποβάλλει τον Αγκάνθο στο 87΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Γ.Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Καμινιώτης, Τάτος, Αγκάνθο, Οικονομόπουλος, Βαγγέλη, Αγγελούδης - Αθανασιάδης, Νάτχο, Τζαβέλλας, Γλύκος.
Κόκκινες: Κάτσε (45΄+6) - 87΄ Αγκάνθο (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Σ.Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας (79΄ Αγγελούδης), Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Βαγγέλη, Μανιάς, Σουνάς (60΄ Καραγιάννης)

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Λούκας (63΄ Σαλπιγγίδης), Στοχ (86΄ Γεωργιάδης), Βίτορ, Κάτσε, Κατσουράνης (90΄+3 Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Αθανασιάδης, Νάτχο
Keywords
Τυχαία Θέματα