Σούπερ Λίγκα (26η αγωνιστική): ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 0-1

19:31 23/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε σήμερα η Βέροια, η οποία επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ που χάρισε το «τρίποντο» στη «βασίλισσα του βορρά» πέτυχε ο Μπεν στις καθυστερήσεις (90+1΄).

Οι Ηπειρώτες έφτασαν κοντά στην επίτευξη ενός γκολ
στο 17΄, όταν ο Μπέριος έπιασε την κεφαλιά από κοντά, αλλά την έστειλε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καντιμοίρη, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 23΄, όταν ο Βελλίδης απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Καλτσά. Στο 39΄ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ, όταν το σουτ του Τσουκαλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 63΄ ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να απειλήσει με δυνατό σουτ, αλλά ο Καντιμοίρης απέκρουσε. Ο ΠΑΣ συνέχισε να πιέζει και στο 76΄ ο Μπέριος πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Ίλιτς, ωστόσο ο Αμαραντίδης έδιωξε την μπάλα προτού αυτή περάσει τη γραμμή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ίλιτς. Από την πλευρά της, η Βέροια έχασε σπουδαία ευκαιρία να «ανοίξει» το σκορ στο 83΄, όταν ο Μπαργκάν βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να «ανοίξουν το σκορ» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90+1΄), όταν ο Γεωργιάδης «τροφοδότησε» τον Μπεν, ο οποίος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Βελλίδη. Το 0-1 παρέμεινε ως το τέλος και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
Κίτρινες κάρτες: Μιχαήλ, Μπέριος - Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπαργκάν

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Γιάκος (54΄ Βίλα), Στρούνα, Ακόστα (79΄ Σονγκό).

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Σισόκο, Όστοϊτς, Βεργώνης (69΄ Τραπ), Παυλίδης (62΄ Ζεζίνιο), Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονσάλβες (78΄ Μπεν).
Keywords
Τυχαία Θέματα