Σούπερ Λίγκα (25η αγωνιστική): Αρης-Βέροια 0-0

19:36 16/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Αρης και Βέροια έμειναν στο 0-0 στο κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ενα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρετεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς παραμένουν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Σ΄ένα ματς "ζωής ή θανάτου" το άγχος έπληξε περισσότερο τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν την παραμικρή φάση καθώς η Βέροια
είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους και παράλληλα προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την ποιότητα των Μπεν και Μπαργκάν για να πετύχει κάτι αξιόλογο. Πράγματι, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες ήταν δραστήριοι και "ανησύχησαν" την άμυνα του Αρη, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Η ανασταλτική λειτουργία της Βέροιας, όμως, είχε αποσυντονίσει ολοκληρωτικά τους "κίτρινους" που αδυνατούσαν να κρατήσουν τη μπάλα και να αναπτυχθούν από το κέντρο και μπροστά.

Χρειάστηκε να συμπληρωθούν 50 λεπτά αγώνα για να "νιώσει" τον Αρη η άμυνα της Βέροιας, όταν κεφαλιά του Αγκάνθο έφυγε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη. Στο 64΄ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν ο Τσουμάνης σέντραρε από αριστερά και ο Τάτος με έξοχο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Η Βέροια "απάντησε" άμεσα και στο 67΄ ο Καλτσάς θα μπορούσε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, όμως το σουτ ήταν "χλιαρό" και εξουδετέρωσε εύκολα ο Διούδης. Στο 73΄ απείλησε ο Καντιμοίρης απέκρουσε πολύ δύσκολα το διαγώνιο σουτ του προωθημένου Μπουγαϊδη. Αυτό το δεκάλεπτο (64΄-73΄) ήταν και το μοναδικό που παίχτηκε ποδόσφαιρο, καθώς οι δύο ομάδες δεν ρίσκαραν από εκεί και πέρα, με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 που δεν εξυπηρετεί καμία. Η εισβολή του πρόεδρου του Αρη Λάμπρου Σκόρδα στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά πριν το τέλος, ήταν ακόμα ένα τραγελαφικό περιστατικό στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Αγκάνθο, Τσιάρας - Οστοϊτς

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (70΄ Οικονομόπουλος), Βανγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84΄ Κουσίδης)

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84΄ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78΄ Τραπ), Καλτσάς (72΄ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαρκάν, Αμαραντίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα