Σούπερ Λίγκα (23η ημέρα): Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

19:30 4/3/2012 - Πηγή: E-Typos
Η Δόξα Δράμας επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Καυτανζόγλειο" και διατήρησε κάποιες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας και το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κυβελίδης στο 7ο λεπτό.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Λεωνίδας Κυβελίδης προειδοποίησε την άμυνα των φιλοξενούμενων, όταν εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες και βγήκε μόνος με τον Κηπουρό, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια. Φαίνεται πως οι παίκτες
του Αγγελου Αναστασιάδη δεν άκουσαν το... καμπανάκι, αφού τρία λεπτά αργότερα ο έμπειρος επιθετικός "εξέθεσε" τον Κώτσιο τον κέρδισε κατά κράτος σε προσωπική μονομαχία και αυτή τη φορά δεν αστόχησε. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου εξελίχθηκε σε... κακοποίηση του ποδοσφαίρου, καθώς οι Δραμινοί άφησαν χώρο στον ΠΑΣ (που ήταν ανύπαρκτος επιθετικά), με σκοπό να "χτυπήσουν" στις αντεπιθέσεις (που δεν είχαν τους παίκτες για να το κάνουν!)

Ο Αναστασιάδης διαπίστωσε τα κακώς κείμενα και αποφάσισε να ρισκάρει, εξαντλώντας τις αλλαγές του από το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Η εικόνα των φιλοξενούμενων βελτιώθηκε άμεσα και η γρήγορη ισοφάριση δεν ήρθε μόνο και μόνο επειδή ο Λίλα... κατάφερε να αστοχήσει εντελώς μόνος από το ύψος της μικρής περιοχής στο 51΄. Λίγο αργότερα, διαδοχικές προσπάθειες του Μπεσέρα σταμάτησαν στον Ρόκα, ο οποίος όμως τραυματίστηκε στο 73΄ και άφησε τη θέση του στον Κώστα Δαύκο, γιο του παλιού τερματοφύλακα της Δόξας και του Παναθηναϊκού, Γιώργου. Ο νεαρός γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπεσέρα στο 85΄, στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό. Τώρα πια, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη...

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Κίτρινες: Βέρτζος, Λίμα, Αραβίδης, Παπαδόπουλος - Ντε Βινσέντι, Βίλα

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα (75΄ λ.τρ. Δαύκος), Τριποτσέρης, Βέρτζος, Ρούτσης, Καπέλ (46΄ Αμβρ.Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Ψυχογιός, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης (87΄ Αμπουμπακάρι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Βάντερσον (λ.τρ. Μιχαήλ), Πατσατζόγλου (46΄ Τζημόπουλος), Πάντος, Κώτσιος, Λίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Μπακαγιόκο (46΄ Κυργιάκος).
Keywords
Τυχαία Θέματα