Σούπερ Λίγκα (20η αγωνιστική): ΟΦΗ-Κέρκυρα 2-0

17:48 3/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Τα τέρματα των Κρητών σημείωσαν οι Παπάζογλου (28΄) και Περογαμβράκης (45+1΄).
Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν ένα σουτ του Ζορμπά στο 13΄, το οποίο έφυγε ψηλά πάνω από την εστία της Κέρκυρας, ενώ στο 19΄ ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε σε θέση
βολής στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο ΟΦΗ είχε αναλάβει τα «ηνία» του αγώνα και στο 27΄ ο Παπάζογλου πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Κουτσιανικούλη, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αναστασόπουλου. Όμως, στο επόμενο λεπτό η κατάληξη ήταν διαφορετική για τον άσο του ΟΦΗ, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τη σέντρα του Κουτσιανικούλη και από κοντά «έγραψε» το 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά ο ΟΦΗ πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Περογαμβράκης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Κέρκυρας και απέφυγε τον Αναστασόπουλο, πλασάροντας εύστοχα για το 2-0.
Στο 47΄ η Κέρκυρα προσπάθησε να «απαντήσει» με τον Γκέσιο, που βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα, που έφυγε άουτ, ενώ στο 59΄ ο Αγριμάκης απέκρουσε το σουτ του Λεόν. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο ΟΦΗ «προστάτευσε» το προβάδισμά του και πανηγύρισε τη νίκη.
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Μπανούσης, Ζορμπάς - Μπουκουβάλας, Λεόν, Γκέσιος
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (62΄ Βιτώρος), Μονιάκης, Ζορμπάς (60΄ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης (75΄ λ. τρ. Μακρής), Παπάζογλου, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Σόουζα.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (10΄ λ. τρ. Γκέσιος), Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Τσοκάνης (70΄ Ηλιάδης), Στάμου (46΄ Γιάντσης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα