"Σκάει βόμβα" στον Πειραιά με τον Ιμπραϊμ Αφελάι της Μπαρτσελόνα

23:02 8/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Κοντά στην απόκτηση του Ιμπραϊμ Αφελάι από την Μπαρτσελόνα φαίνεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελληνικού, αλλά και του ισπανικού Τύπου. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα», αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε ενόψει της νέας σεζόν και οι πρωταθλητές Ελλάδας έσπευσαν να καταθέσουν πρόταση στους Καταλανούς, αλλά και στον 28άχρονο
παίκτη, που «βλέπει» θετικά το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Πειραιά.

Ο -μαροκινής καταγωγής- Αφελάι έκανε σπουδαία καριέρα στην Αϊντχόφεν και τον Ιανουάριο του 2011 μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα αντί 3 εκατ. ευρώ, όμως διαδοχικοί τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση βασικού στην ισπανική ομάδα. Την περίοδο 2012-13 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σάλκε και πέρυσι επέστρεψε στους «μπλαουγκράνα», όπου όμως είχε μόλις δύο συμμετοχές.

Ο 28άχρονος μεσοεπιθετικός μετράει 44 συμμετοχές και 5 γκολ με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, με την οποία αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2010 (όπου οι «οράνιε» έφτασαν ως τον τελικό) και στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2008 και του 2012.
Keywords
Τυχαία Θέματα