Σε στενό οικογενειακό κύκλο το τελευταίο αντίο στον Αντ. Βαρδή

11:01 3/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Σε στενό οικογενειακό κύκλο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο κοιμητήριο της Παιανίας, η κηδεία του γνωστού τραγουδοποιού Αντώνη Βαρδή, που έφυγε χθες, Τρίτη, από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, που κατάφερε με τα τραγούδια να συντροφεύσει για πολλές δεκαετίες, τους αμέτρητους θαυμαστές του.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας, μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του Αντώνη Βαρδή
έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε σημαντικός και δημοφιλής καλλιτέχνης. Είχε ρίζες γερές γνωρίζοντας από πολύ νέος φυσιογνωμίες του λαϊκού μας τραγουδιού, αλλά είχε και δικά του φτερά που του χάρισαν πολύ μεγάλες και γνωστές επιτυχίες που αγάπησε και τραγούδησε ο ελληνικός λαός. Στην οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Tο συγκινητικό αντίο του γιού Γιάννη στον Αντώνη Βαρδή

Για τον Γιάννη ο Αντώνης Βαρδής δεν ήταν απλώς ένας πατέρας, ήταν «ο καλύτερος φίλος», το «στήριγμά», «η αδυναμία» και «η ζωή» του.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του έχει ως εξής: «Ο,τι και να πω είναι λίγο και τόσο μικρο στο μεγαλείο της ψυχής σου. Ησουν ο καλύτερος φίλος, ο καλύτερος πατέρας, το στήριγμά μου σε οτιδήποτε έκανα, ο αόρατος και ορατός παρατηρητής μου, η αδυναμία μου, η ζωή μου, ο άνθρωπός μου. Μου δίδαξες τον τρόπο σου, το σκεπτικό σου, το φιλότιμο και την αγάπη που είχες για όλους, το να μην κρατάω κάκια σε κανέναν γιατί κανείς δεν το αξίζει. Μου δίδαξες επίσης το χάρισμα να επεξεργάζομαι το καθετί που συμβαίνει, να μη βιάζομαι σε αποφάσεις, να κάνω αργές και σταθερές κινήσεις σε οτιδήποτε στη ζωή μου, μου δίδαξες να συγχωρώ, να μαθαίνω μέσα απ τη σιωπή. Μου δίδαξες σε στιγμές πόνου πώς να με ηρεμείς ακόμα και εκείνες τις δύσκολες στιγμές με ένα σου χαμόγελο. Είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου γιατί είμαι αυτό που ήθελες,είμαι... εσύ,με όσα ελαττώματα κι αν κουβαλούσες, όπως έλεγες! Είσαι ο θεός μου... σ' αγαπώ!».

Επίσης ο Γίαννης Βαρδής μας ενημέρωσε μέσω του Facebook ότι επιθυμία του πατέρα του και μεγάλου τραγουδοποιού ήταν αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος», που φροντίζει να προσφέρει γεύματα σε αστέγους.
Keywords
Τυχαία Θέματα