Ρεάλ: Το "Μπερναμπέου" θα μετoνομαστεί σε Microsoft...;

20:03 7/11/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Microsoft επιβεβαίωσε σήμερα ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αποκτήσει δικαιώματα στην ονοματοδοσία του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση, η πρόεδρος της εταιρείας στην χώρα της Ιβηρικής, παραδέχθηκε ότι οι συζητήσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο: «Το έφεραν στο προσκήνιο, το ενδεχόμενο αλλαγής ονόματος του σταδίου κι εμείς θέλουμε να συζητήσουμε αυτή την πιθανότητα», τόνισε η Μαρία Γκαράνα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι
αντιδράσεις στα φόρουμ και στο twitter ήταν έντονες και σε ορισμένες περιπτώσεις ακραίες. «Το χειρότερο σενάριο θα είναι να μετονομαστεί σε 'Microsoft Estadio Santiago Bernabeu' τόνισε μέλος του φόρουμ, ενώ στο twitter υπήρξε η ακόλουθη πρόταση: «The Gates Ground», προς τιμή του ιδρυτή της εταιρείας, Bill Gates.

Άλλο σχόλιο στο twitter: «Μήπως ονομαστεί Surface (σ.σ. τάμπλετ της Microsoft) και οι παίκτες όπως ο Cristiano RonalDOS (λειτουργικό σύστημα); αναρωτήθηκε κάποιος από την ιστοσελίδα που αφορά τεχνολογικά νέα "The Verge".

Η είδηση δεν έτυχε καθολικής αποδοχής από τους οπαδούς των «μερένγκες». Η θέση του Χάιντι Φαρνούντ είναι χαρακτηριστική: «Είμαι οπαδός της Ρεάλ, θα μισήσω για πάντα τη Microsoft εάν τολμήσουν να ασχοληθούν με κάτι που αφορά την ομάδα.»

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η αεροπορική εταιρεία «Emirates» είναι «δεμένη» με την Άρσεναλ, ενώ η «Etihad» αποτελεί το βασικό σπόνσορα του γηπέδου της Μάντσεστερ Σίτι. Η γερμανική Μπάγερν Μονάχου παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην «Alianz Arena», μετά την υπογραφή 30ετούς συμφωνίας με την εταιρεία οικονομικών παροχών.
Keywords
Τυχαία Θέματα