Προβληματισμός στην Ισπανία για τον αποκλεισμό της Μαδρίτης

14:48 12/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Η Μαδρίτη δεν θα πρέπει να διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, μετά τις τρεις διαδοχικές αποτυχημένες απόπειρές της να αναλάβει τη διοργάνωση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, σύμφωνα με τη δήμαρχο της ισπανικής πρωτεύουσας. Μιλώντας σε πολιτικούς και επιχειρηματίες στη διάρκεια γεύματος, η Ανα Μποτέλα, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Χοσέ Μαρία Αθνάρ, τόνισε ότι η Μαδρίτη έχει πάρει ό,τι θετικό θα μπορούσε από τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών Αγώνων
και θα πρέπει να είναι εκ νέου υποψήφια, τουλάχιστον για τη διοργάνωση του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν την Ανα Μποτέλα ως έναν από τους βασικούς λόγους που η υποψηφιότητα της Μαδρίτης αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο της ψηφοφορίας, το περασμένο Σάββατο. Την κατηγορούν ότι η παρουσίαση που έκανε στα μέλη της ΔΟΕ δεν ήταν καλή, ενώ επισημαίνουν με μεγάλη δόση ειρωνίας τα "φτωχά" αγγλικά με τα οποία απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Η Μαδρίτη είχε διεκδικήσει ανεπιτυχώς τους Αγώνες του 2012 και του 2016, στην τελευταία περίπτωση μάλιστα έχασε στον τελικό γύρο από το Ρίο ντε Τζανέιρο.
Keywords
Τυχαία Θέματα