Πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

14:27 24/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Με τη συμμετοχή 244 σχολείων (134 Δημοτικών και 110 Γυμνασίων και Λυκείων), αυξημένα μέτρα ασφαλείας, αλλά χωρίς απρόοπτα, πραγματοποιήθηκε φέτος η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

«Δεν είναι τυχαίο που και στις
δυο μας εθνικές επετείους οι Έλληνες γιορτάζουμε, όχι τα επινίκια, αλλά την έναρξη του Αγώνα. Έναν Αγώνα που τον συναντάμε σε κάθε φάση της ελληνικής Ιστορίας. Έναν τέτοιον Αγώνα δίνουμε και σήμερα. Αγώνα για μια πατρίδα πραγματικά ανεξάρτητη, που θα στέκεται στα πόδια της, δίχως δεκανίκια, δίχως δανεικά» τόνισε σε δηλώσεις του, μετά το πέρας της παρέλασης, ο υφυπουργός Συμεών Κεδίκογλου.Από τη μεριά του, ο δήμαρχος Αθηνών σημείωσε: «Οποίος, έστω και στο ελάχιστο, είναι εξοικειωμένος με την ιστορία της επανάστασης του '21, γνωρίζει πόσο κινδύνευσε να στοιχίσει στην Ελλάδα η διχόνοια και ο διχασμός. Ας είναι αυτό, το μεγάλο μήνυμα της ημέρας. Πρέπει να παραμερίσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να μείνουμε σε αυτά που μας ενώνουν» σημείωσε.

Σημειώνεται ότι παράσταση διαμαρτυρίας, κοντά στον χώρο της παρέλασης και συγκεκριμένα στην αρχή της οδού Ερμού, πραγματοποίησαν περίπου τριάντα καθαρίστριες.
Keywords
Τυχαία Θέματα