πΓΔΜ: Άνοιξε το πρώτο εστιατόριο Goody’s στα Σκόπια

17:38 20/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του πρώτου εστιατορίου Goody’s στα Σκόπια, το οποίο άρχισε να λειτουργεί για το κοινό από την περασμένη Παρασκευή.

Το εστιατόριο λειτουργεί στο εμπορικό κέντρο VERO CENTΕR στα Σκόπια με τη μέθοδο του franchise και δικαιοχρήστης είναι η εταιρία Veropοulos-Skopje, θυγατρική
στην ΠΓΔΜ του ελληνικού ομίλου Βερόπουλος, η οποία λειτουργεί και το εμπορικό κέντρο στο οποίο άνοιξε το κατάστημα της συγκεκριμένης αλυσίδας.

Την ικανοποίησή του για τη λειτουργία του πρώτου εστιατορίου Goody's στα Σκόπια, σε συνεργασία με τον όμιλο του Βερόπουλου, εξέφρασε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ομίλου Goody’s Γεώργιος Βασιλαράς, ο οποίος σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξέφρασε το ενδιαφέρον του κλάδου εστίασης της Vivartia για περαιτέρω επέκταση τόσο στην ΠΓΔΜ, όσο και σε άλλες χώρες, στο πλαίσιο όμως της ήπιας και προσεκτικής ανάπτυξης που επιχειρεί ο όμιλος τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα.

Σήμερα λειτουργούν 137 εστιατόρια Goody’s στην Ελλάδα, πέντε στην Κύπρο και από ένα στα Τίρανα, στη Λευκορωσία και στα Σκόπια.

Ο κλάδος εστίασης της Vivartia λειτουργεί 22 καταστήματα στο εξωτερικό, σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Λευκορωσία και ΠΓΔΜ, ενώ σχεδιάζεται η άμεση επέκταση των σημάτων σε νέες αγορές, όπου η εταιρεία έχει ήδη συνάψει συμφωνία συνεργασίας (Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Λιβύη, Ουκρανία, Καζακστάν).

Ο κλάδος εστίασης της Vivartia, εκπροσωπείται από εννέα brands (Goody’s, everest, Flocafé, La Pasteria, Olympus Plaza Food Parks, Kuzina, Papagallino, Olympic Catering, Hellenic Catering) που καλύπτουν όλο το φάσμα της εστίασης (από τη γρήγορη εστίαση, την αγορά του καφέ και το βιομηχανικό catering μέχρι το casual dinning και την υψηλή γαστρονομία).
Keywords
Αναζητήσεις
σκοπια goodys
Τυχαία Θέματα