Παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ

18:28 11/6/2013 - Πηγή: E-Typos
Παρουσιάστηκε το μεσημέρι το νέο λογότυπο του ΠΑΟΚ που θα "ντύσει" την καινούργια σεζόν κάθε έντυπο ή άλλο υλικό της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε μία μίνι ιστορική αναδρομή από τον καλλιτέχνη Διογένη Δασκάλου, ενώ ακολούθως οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε τον σχεδιασμό του, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος και Αλέξης Νίκου, ανέλυσαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη δημιουργία του λογοτύπου καθώς και τους παράγοντες που τους επηρέασαν για την εξέλιξη του λογοτύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Από τους υπευθύνους της εταιρείας εξηγήθηκε ότι δεν ήθελαν να αλλοιωθεί το σήμα, και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε το χρυσό περίγραμμα για να τονιστεί η σχέση με το Βυζάντιο και η επιδίωξη για τα αριστεία.

«Αυτή η εξέλιξη είναι μία φυσική συνέχεια του υπάρχοντος λογοτύπου, μία συνέχεια η οποία συμβαδίζει με αυτήν της ίδιας της ομάδας που εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Η κεντρική ιδέα έχει να κάνει με το δέσιμο του ιστορικού παρελθόντος του συλλόγου με το μέλλον. Το πάθος και η παράδοση είναι τα δύο βασικά συστατικά του ΠΑΟΚ και τα συγκεκριμένα στοιχεία που διακρίνουν τον σύλλογο τις εννέα δεκαετίες ιστορίας αποτέλεσαν και τη βάση για τον σχεδιασμό του λογοτύπου» τονίστηκε κατά την παρουσίαση του νέου λογοτύπου της μακεδονικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα