ΠΑΟΚ: Ελεγχος στην Τούμπα από επιτελείο της UEFA

17:48 18/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Ξεκίνησε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της Πέμπτης μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπενφίκα και ήδη στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται επιτελείο στελεχών της UEFA, προκειμένου να γίνει ο καθιερωμένος έλεγχος του γηπέδου και η τακτοποίηση των οργανωτικών θεμάτων. Ωστόσο το πρόγραμμα των επίσημων δραστηριοτήτων ξεκινά αύριο το μεσημέρι στις 13.15, με τη συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Μισή ώρα αργότερα, στις 13:45, είναι
προγραμματισμένη η άφιξη της Μπενφίκα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν την αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Μετά την προπόνηση οι παίκτες του «Δικεφάλου» θα είναι ελεύθεροι και θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο το πρωί της Πέμπτης.

Η Μπενφίκα θα γυμναστεί στο γήπεδο της Τούμπας αύριο στις 19:35, με τα πρώτα 15 λεπτά της προπόνησης να είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Πριν την προπόνηση, στις 19:00, ο τεχνικός των «Αετών», Ζόρζε Ζεσούς, θα μιλήσει στην αίθουσα Τύπου. Η αποστολή της Μπενφίκα θα αναχωρήσει για τη Λισαβόνα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ με πτήση τσάρτερ.

Τα εισιτήρια της σημαντικής αυτής αναμέτρησης έχουν εξαντληθεί από χθες και η ατμόσφαιρα του γηπέδου αναμένεται θερμή, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επισημαίνει με ανακοίνωσή της τις συνέπειες που είναι δυνατόν να προκύψουν αν συμβεί το παραμικρό αρνητικό περιστατικό, υπό το βλέμμα μάλιστα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, που για δεύτερη φορά έρχεται για να παρακολουθήσει ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Από την Πορτογαλία αναμένεται αύριο μικρός αριθμός φίλων της Μπενφίκα (περίπου 100) για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των φιλάθλων αυτών, όπως φυσικά και της αποστολής της πορτογαλικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα