Παναθηναϊκός: Νέα παράταση χρόνου, ζήτησε η πλευρά του πρίγκηπα

12:33 4/1/2013 - Πηγή: E-Typos
Νέα παράταση, αυτή τη φορά μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, ζήτησε η πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ για την καταβολή των 28 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πλευρά του Φεϊζάλ επικαλέστηκε τεχνικό πρόβλημα και με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο ζήτησε παράταση δύο εργάσιμων ημερών δίνοντας την υπόσχεση πως σε 4 ημέρες από σήμερα θα καταθέσει τα χρήματα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου
των μετοχών. Πλέον, αναμένεται η αντίδραση της ΠΑΕ σ' αυτό το αίτημα της πλευράς του Πρίγκιπα, απόφαση που θα λάβουν οι μέτοχοι της πράσινης ΠΑΕ. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. το οποίο είχε ανακοινωθεί. Νωρίτερα είχε οριστεί ραντεβού των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Πρίγκιπα για τις 11:00 σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς έτσι ώστε η πλευρά του Φαϊζάλ να εμφανίσει την επιταγή και να καταθέσει τα 28.000.000 στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μ. Δομάζος: Ο πρόγκηπας δεν θα κάνει πίσω

Την πεποίθηση πως στο τέλος η πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ θα καταβάλει τα 28 εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε ο Μίμης Δομάζος επιβεβαιώνοντας παράλληλα το αίτημα για παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΠΟΡ FM". «Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα του πρίγκiπα. Τα εμβάσματα θέλουν δύο μέρες για να μεταβιβαστούν. Εγώ δεν νομίζω πως αυτή η πρόταση θα τελειώσει. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Ο πρίγκηπας δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν τελειώσουν τα πάντα δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό αλλά κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να το κάνουν αυτό. Στις 13:00 θα πάμε στο συμβούλιο και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους 16 που έχουν θέση στο νέο Δ.Σ.

Εκεί όπου πάει ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλα προβλήματα στην πορεία αν δεν γίνει του πρίγκιπα. Ντρέπομαι που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και από τον πρώτο μήνα να είναι εκτός πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος. Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί μόνος του και πρέπει να τον βοηθήσουν. Διαβάζω τα λεφτά που δίνονται για μεταγραφές και τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν και νομίζω κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα